Volt már hullámvölgy a kapcsolatotokban? Mi volt az? Hogy vészeltétek túl, működött utána?
egy szeretetre őszinteségre és tiszteletre alapult kapcsolatban is vannak hullámvölgyek. de megoldjátok mert meg kell oldani. és utána is működik. nekem működött, aztán nem, de másik sztori az már.
minden a kettőtök kapcsolatán áll vagy bukik, hogy ki mennyire képes nyelni, tenni a kapcsolatért és kompromisszumokat kötni. idillikus kapcsolat nincs, és még csak hasonló se. a problémák viszont azért vannak hogy megoldjátok, és hidd el ha EGYÜTT csináljátok végig az jót tesz a kapcsolatnak...
olyan 1 éves korunk körül a szülei két hónapra hazautaztak, egyedül volt otthon, haverozott, bulizott stb, aztán kitalálta, hogy neki most szabadság kell, ő másokkal akar dugni (nem így mondta), ki akarja élni magát. a reakcióm az volt, hogy 'ha ennyire akarod, szakíts, mert én nem fogok. majd ha vissza akarsz jönni, vagy újrakezdjük, vagy nem.' persze ez már a végső válaszom volt, előtte még vagy két hónapig ment a sírás, meg hogy el akarom engedni meg nem is. aztán ezt kijelentettem, azóta nyugi van. nemrég rákérdeztem, hogy megvan e még ez az érzés benne, azt mondta, inkább velem élné ki magát, velem próbálná ki a dolgokat. de majd ha tényleg úgy gondolja, hogy neki inkább más kell, akkor szakít. és igen, azóta jól megvagyunk :)
17/L
Annyira mély volt, hogy randizott is egy kur_vával...
De nem történt semmi. Megbocsátottam.
Megbeszéltünk mindent, a hibákat elvárásokat és most elég kiegyensúlyozott és harmonikus a kapcsolatunk.
Már az összeköltözésen agyalunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!