Mit jut először eszedbe a Donát névről? Milyen személyiség jut eszedbe a Donát névről?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm. :)2011. okt. 18. 16:36
11/46 PetFen válasza:
Nekem kettő,Donát nevezetű ismerősöm van az egyik egy fogtechnikus ,a másik pedig fogorvos:)
a legjobb kifejezés mindkettőjükre az,hogy bohém.
a technikus mindig mindenhonnan késik és mindent fél vállról vesz ,a fogorvos Donát volt,hogy gumikesztyűvel lövöldözött ,vagy épp "az egy kis malac röff-röff-öt " énekelte nekem ...
14/46 anonim válasza:
nekem egy pap jut róla először eszembe XD
nem tetszik
16/46 anonim válasza:
Osztálytársam:D És nagy arc. Nekem tetszik a név:D
17/46 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, senkit nem ismerek ilyen névvel, de szép, a Donald kacsa duma hülyeség.
18/46 anonim válasza:
Haaaat, nekem a kolozsvari Donath ut, ahol nyilnak mar az orgonak... :D
19/46 anonim válasza:
Nekem egy volt osztálytársam jut róla eszembe, aki nagyon magas volt, és vékony, és senki se gondolta volna róla, hogy ennyire ambiciózus, de ma biológiai kutatóintézetben dolgozik, és van egy fiatal, szép barátnője... :)) nekem jó emlékek társulnak hozzá.
20/46 anonim válasza:
petfen:
nem véletlenül belák donát? a fogtechnikus:)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!