Lányok! Hány évesen volt először pasitok? És hogy mondtátok el anyukátoknak?
12 évesen. Hát hazahoztam, és ennyi. :) Nagyon megszerették, családtagként kezelték. 8 hónapig voltunk együtt.
Ezek után a következő már komolyabb 14 éves koromban volt, akkor már 1 hét után hazahoztam őket...
Amúgy csak annyit mondtam mindig, hogy találkozok xy-nal, aki xy éves, xy lakik.
13/14 év között.
nem mondtam elneki. igazából lebuktunk:D
egy suliba jártunk és szünetbe mindig eggyüt voltunk, ami feltünk az ofőmnek és szülőiértekezleten megtudta az ofőmtől.:$:D
18 voltam és tudta, hogy randizgatunk, úgyhogy egyértelmű volt, nem kellett mit elmondani. Azóta is együtt vagyunk, lassan 3 évesek leszünk.
21/L
18 voltam, valentin napon megragadva az "ünnepet" mondtam el. döbbenettel fogadták, sose találkoztak vele (nem akartak), és a mai napig kapom a rosszmájú megjegyzéseket miatta.. (fél évig tartott amúgy). azóta se volt más, nem is akarok
20/L
17 voltam mikor összejöttünk. Hát nem mondtam el neki konkrétan, csak mindig mikor elmentem otthonról kérdezte hová megyek...mondom el...kérdezte, hogy úgy mégis...mondom találkozok valakivel...és, hát ugye ha egy bnőmmel találkoznék azt miért ne mondanám el:D úgyhogy innentől kezdve egyértelmű volt, hogy fiúval találkozom:) és mivel egyre többet voltunk együtt, az is egyértelmű volt anyuék előtt, hogy járunk:)
ennek már 4 éve:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!