Lányok! Hány évesen volt először pasitok? És hogy mondtátok el anyukátoknak?
17 évesen
Megadtam a számom egy nagyon helyes pasinak a vonaton,(máig se értem miért,hisz tök idegen volt),és randira hivott,anyám meg látta hogy készülődök.
És mivel sikerült elnézni hazafele a buszt (falun laktam,és mellette városban találkoztunk ahova suliba is járok,ő meg lakik),igy elkértük az anyukája kocsiját,bemutatott az anyukájnak,hazavitt,és én is bemutattam.Kiderült hogy szembe lakik a nagyija velünk :)
Anyám imádta a srácot,sajnos nem működött sokáig,kiütközött nagon hogy én középsulis,ő egyetemista volt.
De barátnak megmaradt,lassan 10 éve :)
16 évesen, majdnem két hónapja vagyok első az első párommal. Igazából nem mondtam el itthon (csak a húgomnak). Apukám valahogy rájött, nem tudom miként, de vélhetően az is hozzájárult, hogy ott dolgoztam nyáron, ahol apám is, és a páromat is ott ismertem meg. Próbáltuk titokban tartani, mert elég nagy a korkülönbség köztünk, és ne legyen balhé emiatt. Aztán apu megtudta, de nem akadt ki, mert régebb óta ismeri őt (régebben együtt dolgoztak egy másik helyen), és tudja, hogy egy rendes, megbízható, figyelmes ember. :)
16/l
16 évesen volt először pasim, az első randiról is tudott már anyu, szóval nem lepődött meg mikor közöltem 2 hét után hogy oké akkor most már tényleg járok a fiúval. Nem akadt ki vagy ilyesmi simán elfogadta és örült neki hogy boldog vagyok.
25/N
16 évesen lett, anyám már nem él, de apámnak mondtam. Azt mondta csak, hogy nem akar nagypapa lenni.
Azóta is együtt vagyunk.
22/L
16
Találkoztunk az utcán, kézen fogva sétáltunk. Nem tudtam tagadni:) Azóta eltelt 4 év, még mindig együtt vagyunk!
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!