Van olyan név amitől a hideg kiráz? Vagy valami eszedbe jut róla?
Figyelt kérdés
Nekem pld a Henriettától feláll a szőr a hátamon. A Tamásról meg mindég a tojás jut eszembe.2010. szept. 13. 20:17
12/49 anonim válasza:
Ottokár, Krisztiánról jut eszembe hogy valamelyik sorozatban volt egy Krisztcsön, ej de utáltam.
13/49 Bocipók válasza:
Olga, Helga, Regina mind rossz élmény miatt utálatos név.
Az Orsolyát sem szerettem, de azóta egy új, rendes, kedves Orsi 8 évnyi ismerettsége után ez a név megszépült a szememben.
14/49 anonim válasza:
Jolán. Ez szerintem tehénnév. Kiskoromban az egyik ismerősünknek (öreg bácsi volt) így hívták a tehenét. Bennem eléggé megmaradt ez az információ, szóval semmi pénzért nem adnám ezt a nevet :D
15/49 anonim válasza:
Szonja....még a hideg is kiráz tőle:S:S:S az okát nem tudom!
16/49 A kérdező kommentje:
Engem a Róbert és a Miklós nevű egyedekhez fűz rossz élmény. Én elsősorban olyan nevekre lennék kíváncsi,aminek a hangzása irritál. Nekem a "Henrietta" olyan kemény név.
2010. szept. 13. 20:29
18/49 anonim válasza:
Klotild,Eufrozina!Nem tudom miért,bár sztem a klotild vicces(mintha a wc-ről beszélnénk),az eufrozina meg olyan mint valami gaz.Van még a Taksony, meg a Mozsgán azokat azért utálom mert a taksonyról a takony jut eszembe a mozsgánról meg valahogy egy ilyen szúrós-szőrös lény!Wááááá:SSSS
19/49 anonim válasza:
Bence,Zsuzsa, Dóra-rossz élmény
Franciska, Eufrozina, Liliána, Regina, Szabina, Alex, Alexandra- csak simán utálom őket
20/49 anonim válasza:
Nekem a Szimonetta, Ninetta, Rodrigo, Dzsunior es tarsai nem szimpatikusak. A Hedvig pedig egy borzasztoan ferfias nev es azert nem tetszik (a Hedi fele becezese meg kozonsegesen hangzik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!