Van olyan név amitől a hideg kiráz? Vagy valami eszedbe jut róla?
oké, kedves Krisztián, akkor megelőlegezem neked, h te nem vagy suttyó, de sajnos sok a rossz tapasztalat. egyébként tényleg van ellenpélda, volt egy nagy plátói szerelmem ezzel a névvel. :)
cuppp
Lili
Tucatnév, ronda és felnőtt korban kifejezetten gáz.
Oké, akkor ennél a kérdésnél is elmondom: a LEOKÁDIA nem anyakönyvezhető név! :D Ugyanolyan kitalálmány, mint a Mucsaröcsöge, amire szintén sokan hiszik, hogy létezik. Itt utánanézhettek, ez a leghivatalosabb forrás:
Ellenben most látom, hogy a Letisa így s-sel anyakönyvezhető :S:S Hát ez nagyon gáz.
A Lili nekem nagyon tetszik, mert mindig az Így jártam anyátokkal jut eszembe, és abból Lili Aldrin, akit nagyon szeretek, mint sorozatkarakter :)
Krisztián, Valentin -rosz tapasztalat az ilyen nevű emberekkel -.-
Amiket az egyik válaszoló mondott:
Klotild-Tényleg olyan, mintha wc-ről lenne szó :D
Taksony-takony :D [barátnőm ezt mondta: neki ha gyereke lesz Taksony lesz, meg Koppány xD]
Tikva- azt jelenti, hogy tök x)
Agrippína- p.na.
Majoranna- fűszer xD
Szegfű- szintén
Jokébed- uramistenxd
valamint Dzsenifer, Dszesszika és társaik :D
Marci, Marcell, Tibor, Tibi, Robi, Máté, Dániel, Jácint, Attila, Pista.
Adrienn, Adriána, Teri, Zsuzsi, Julcsi, Éda, -usz végződésű becézések, és egyes körökben a fonetikusan átírt külföldi nevek, amik nagyon hülyén néznek ki és nem is illenek a viselőre.
Bocsi, ha valakit így hívnak, attól még lehet kedves, csak magáról a névről beszélünk.
"a mozsgánról meg valahogy egy ilyen szúrós-szőrös lény!"
Hát ez jó... :D Pedig nem vagyok az :D
Anita (az összes ostoba pitsának ez a neve)
meg az Edina, Edinák...!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!