A legjobb barátnőmről és a nővéremről van szó. ötletek?
a legjobb barátnőmnek szeretnék venni valamit karácsonyra(18 éves.lány) és a nővéremnek aki 20 éves és szintén lány:) de semmi ötletem nincs:(
segitsetek légysziiii.
és még annyi hogy aszüleimtől valami debreczeni zitás dolgot kértem karácsonyra,de nemtudják hogy pontosabban mi is legyen,van valami ötletetek amit mondhatnék példának.valami kiindulási célnak nekik.mert fogalmuk sincs mi legyen.nagyon szeretem a debreczeni zitát ,és a modelleket,és valamit szeretnék velük kapcsolatban:) köszi
14L
Dvd film, cd, könyv, sminkcucc, ékszer, (bizsu boltban is vannak nagyon szép dolgok), díszpárna, stb.
Debreczeni Zitás? Mármint ő a példaképed, és rá szeretnél hasonlitani? Vagy hogy érted, hogy olyan dolgot kértél?
Mert akkor lehet, ruha, táska, cipő stb.
22L
köszi!
hát igen a debreczeni zita a példaképem,meg nagyon szeretem a modelleket,a pápai gyöngyit meg ilyenek,mindig is érdekelnek a róluk szóló hírek,stb. és valami olyan szeretnék ami vele kapcsolatos vagy velük.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!