Hogyan mondjam el neki? Elmondjam egyáltalán? A legjobb barátnőmről van szó!
Az a lényeg, hogy van egy osztálytársunk, akibe a legjobb barátnőm nagyon szerelmes már évek óta. A srácon nagyon úgy látszott hogy tetszik neki is a lány. Mellé ült órákon, beszélgetett vele, ha szóba került a lány, zavarba jött, egyfolytában a szemkontaktust kereste vele, amikor megtudta, hogy a lány tetszik egy másik srácnak, nagyon csúnyán nézett a fiúra ( :) ) Sokszor szóba állt vele, volt, hogy mondani akart neki valamit, ez látszott rajta, aztán nem mondott. Teljesen máshogy néz rá, mint más lányokra. Amikor levelezünk a lánnyal, egyfolytában el akarja olvasni :) (vicces, amikor ő továbbítja a levelet, és róla van szó:D) Ugyanakkor, van, hogy egyszerűen tudomást sem vesz róla, nem is köszön neki.
Pár hete tervezzük, hogy beszélek a sráccal, megkérdezem, hogy ki tetszik neki. (Én jóban vagyok a sráccal, sokat beszélgetünk) Hát, ma vettem a bátorságot és ráírtam. Azt írta, hogy nincs ideje a szerelemre mert sokat tanul, zenél stb. Erre megkérdeztem hogy nincs-e olyan se aki tetszik neki valamennyire mert ez amit mondott ez arra válasz hogy miért nem jár senkivel. Erre írta, hogy igazam van, és egy tizedikes lány tetszik neki (mi kilencedikesek vagyunk)
Arra gondoltam, hogy lehet, hogy csak azért mondta ezt, mert tudja, hogy a lány a legjobb barátnőm és mindent elmondok neki, és nem akarta, hogy megtudja.
De ha igaz, akkor is bajban vagyok.
Hogyan mondjam meg a barátnőmnek?
Nyárra szervezünk egy tábort, ami annyit takar, hogy páran az osztályból elmegyünk 3-4 napra táborozni egy ismerősünk menedékházába, és a fiút is hívtuk, aki, amikor mondtuk, hogy a lány is megy, rávágta, hogy jön.
Ha most elmondanám a barátnőmnek, mit mondott a srác, összetörne és nem akarna eljönni erre a táborra, amit mi ketten szervezünk (mármint a lánnyal). Gőzöm sincs mit csináljak, hogy mondjam el, elmondjam-e egyáltalán. Ha azt mondom, hogy nem beszéltem vele, hazudnom kell neki, amit nem tudok és látni fogja rajtam előbb-utóbb, hogy baj van. Mit tegyek?? Előre is köszönöm. Kétségbe vagyok esve.
Szia!
Ebben az esetben a legjobb barátnődnek kellene beszélnie a sráccal, akár blöffölhetett is msn-en keresztül:).
Beszéljen vele! Ez az én tanácsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!