Kiderült a legjobb barátnőmről hogy cigány. Most kicsit össze zavarodtam, nem tudom hogy álljak ezekután hozzá. (? )
Párszor ugyan megkérdőjeleztem magamba hogy vajon nem az-e,de mindig eloszlattam a kételyeket,sőt ha ismerőseimnek mutattam rólla képet és kérdezték hogy nem-e cigány. hevesen elkeztem velük vitatkozni hogy nem az.Most viszont egy véletlen folytán megtudtam hogy tényleg az és örökbefogadták a mostani szülei,ők magyarok.Voltam nálluk egy csomószor teljesen hétköznapi életet élnek,bár ott is motoszkállt bennem valami hogy ő a családba a "legsötétebb".Imádom a barátnőm, de most hogy szárazon közölték velem hogy cigány kicsit megrázott,nem tudom hogy viselkedjek ezek után vele. Hozzátszem ő nem tudja hogy örökbefogadták,vagy csak nem monta el nekem azt nem tudom,így rákérdezni se merek.Ezenkívül utálja a cigányokat,vagyis inkább olyan véleménnyel van rólluk mint a magyarság nagy része,szóval ez is nagyon bizarr.
15/L
Magyar értelemben nem attól "cigány" valaki, hogy annak született, hanem attól, hogy annak nevelték. Nyugodtan elfelejtheted, a szó szerint (genetikai értelemben vett) rasszizmus elég elavult és primitív elgondolás.
Ettől biztos sok szentnáci szívbajt kapna (mármint hogy a cigány is embernek születik, és hogy az árja magyarból is lehet aljadékot nevelni), de ez van.
te nem vagy 10as
Most tegnap óta pl. mi változott?Vagy azóta h.tudod h cigány?
Ugyanaz az ember akit barátként szeretsz.
pff
Nagyszerű BARÁT vagy...
Inkább téged kellene messzire elkerülni, mert emberileg egy nagy nulla vagy, én szégyellnék egy hozzád hasonlóan ostoba lányt barátnőmnek hívni.
Utolsó ! Teljes mértékben egyet értek !
Nem neked kéne hozzá máshoz viszonyulni, hanem neki hozzád. Ha a legjobb barátnőmről kiderülne, hogy félig afgán, félig néger, nekem akkor is a legjobb barátnőm lenne, nem kérdéses.
Te meg gondolkodj el rajta, hogy biztos ő a legjobb barátnőd ?
" Igazi barát az, aki elfogad téged úgy, ahogy vagy, minden hibáddal minden rossz tulajdonságoddal együtt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!