Nem tudtam elbúcsúzni a legjobb barátnőmtől?! (lent)
Igen, nem tudtál elbúcsúzni a legjobb barátnődtől.
Egyébként miért ő a legjobb?
A többi sz@rt sem ér?
Nos kedves első válaszoló! Ezzel a válasszal ugyan nem segítettél ki, de azért köszönöm.
És hogy válaszoljak a kérdésedre, azért a legjobb mert vele mindent megtudok beszélni. Amikor vele vagyok teljesen felszabadultak vagyunk. Nagyon értékes ember, akire fel tudok nézni. Imádunk együtt lenni, hülyéskedni, beszélgetni, filmezni, olykor szomorkodni és kibeszélni az élet gondjait. Valamiért ő kiemelkedik a többi barátnőim közül, nem tudom konkrétan megmondani, hogy miért egyszerűen csak ezt érzem. És most nagyon hiányzik...
Első vagyok.
Egyébként túlreagálod kicsilány.
Inkább menj aludni, késő van már.
Kérdező, te meg interneten keresztül kérdezd meg a barátnődtől, miért nem köszönt el, meg semmi. Gondolom, hogy te is ugyanúgy fontos vagy neki, mint ő neked. Csak finoman elmondod neki, hogy ezt máshogy kellett volna, minden jobb lesz. Talán legközelebb nem esik ebbe a hibába.
Sok sikert! :) 17/F
Ha a válaszaimból nem jött le, akkor elmondom neked, hogy nem vagyok már kicsi...
Ezért a "kicsilány" megszólítást elavultnak tekinteném. Te is mehetsz aludni nyugodtan és kérlek aludj majd helyettem is :)
Ok, megyek aludni helyetted is.
Egyébként hány éves vagy?
UI: Egyébként néha tényleg paraszt vagyok, ezért bocsi.
Rossz napom van, és stresszes az életem.
Második válaszoló!
Nagyon köszönöm a válaszod, valószínűleg igazad van. Mindenképpen megkérdezem majd miért alakult így ez az egész. De ugyanakkor mégsem értem, miért nem hívott még, hisz már délelőtt elment :( Na de majd kiderül minden a maga idejében.
Az első válaszoló jellemzése szerintem nagyon is helyt áll :)
És ha mondjuk te megpróbálnád felhívni, mi van vele? :) Tudom nem neked kéne, hanem neki, de hátha észbe kap, vagy egyszerűen csak olyan a napja hogy kivan a hócipője mindennel, és ezért nem hív. Szerintem próbáld meg. :)
A 17/F voltam.
300 km van köztünk. A személyes találkozást pedig nehéz lesz megszervezni. De remélem 2-3 hónapon belül sikerül majd találkoznunk!
Első válaszoló: Nem haragszom, nincs semmi baj. Azonban ha módodban áll, máskor ne másokon töltsd ki a stresszt.
19 éves vagyok egyébként.
17/F Már próbáltam hívni, azonban nem elérhető, ki van kapcsolva. Sms-t is írtam már, ezért vagyok egy kicsit kétségbeesve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!