Nem tudtam elbúcsúzni a legjobb barátnőmtől?! (lent)
Figyelt kérdés
A barátnőm hazament. Nagyon váratlanul történt. Sajnos muszáj volt hazamennie, igaz már tervezve volt a hazamenetel, de nem ilyen hirtelen. Tegnap még úgy volt hogy találkozunk, de aztán kiderült hogy hazament. Búcsúzás nélkül, egy sms-t sem írt, semmi. Az is igaz hogy nehéz a helyzete. Annyira rosszul érzem magam, hogy nem tudtam elbúcsúzni tőle, megölelni és minden jót kívánni és elmondani hogy milyen fontos nekem. Interneten keresztül fogjuk tudni tartani a kapcsolatot, ez igaz, de akkor sem vígasztal, hogy nem búcsúztam el tőle úgy ahogy szerettem volna. Nagyon bánt ez a dolog :( Vagy szerintetek túlreagálom? Mit gondoltok?2011. okt. 9. 21:07
12/13 anonim válasza:
És ha írnál neki mondjuk Facebookon, vagy ha van MSN -e, akkor azon? Vagy egy E -mail? Tuti amint tud, válaszol :)
A 17/F voltam megint.
13/13 A kérdező kommentje:
Lehet nem a legjobb topicot választottam, azonban úgy gondoltam itt adják a legtöbb értelmes választ. Elnézést ha ez valakit zavar.
17F!
Ningy msn-je, sem facebook-ja, de úgy döntöttem várok amíg ad valami jelet magáról. :)
2011. okt. 9. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!