Nagyon szerettem a nagymamámat! 2 éve halt meg és most mindig csak rola álmodok és gondolkozok! És már nembirom! Mit tegyek hogy nagyjábol ugymond elfeletsem?
szia
hasonló cipőben járunk!
én konkrétan olyasmiket teszek, amit ő is értékelne...
És nyugodtan gondolj rá, hiszen Ő addig él,amíg beszélsz róla, amíg gondolsz rá!
Akit szeretünk örökre velünk marad!
Az én nagymamám 6 éve halt meg.
Nagyon szerettem őt, és ő is engem.
Sok dolog van a hétköznapok során, amit hasonlóan csinálok, mint ő. Például sokat főzök, ténykedem a konyhába. Ilyenkor mindig eszembe jut. De nem az ő "kedvéért" ténykedem, hanem mert én magam is szeretem. Lehet, mert gyerekként nagyon sokat voltam vele. Rengeteg mindent ellestem tőle.
És tetszettt, ahogy ellátja a családját.
Vannak ételek, sütik, amiket az ő receptje alapján készítek.
Direkt módon nem terelem el a gondolataimat róla, szeretek rá gondolni.
De nem arra gondolok állandóan, hogy meghalt (persze sokszor eszembe jut), hanem hogy hogyan élt. és a közös emlékek is eszembe jutnak.
Én is javaslom, járj ki hozzá a temetőbe.
30/L
Nem szeretnélek elkeseríteni, de én a mai napig álmodok és gondolkodok a nagymamámról. 8 éve halt meg, öt szerettem a világon a legjobban. A családomból (lányomat és páromat leszámítva) még mindig ö áll az elsö helyen a szívemben.
Amúgy nagyban függ attól is, hogy van-e a családodból más is akit ennyire szeretsz. Ha van, akkor egy idö után könnyebb lesz.
Fel a fejjel!:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!