Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Még csak holnap van karácsony....

Még csak holnap van karácsony. Tartja még valaki holnap este vagy a többség hamarabb ünnepelt?

Figyelt kérdés

S ezt sem értem, hogy miért. Kivéve azokat, akik nem lesznek otthon, most jönnek a gyerekek, csak most tud összejönni a család, őket értem.

De a többiek miért nem tudnak várni?

tegnap 21:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Holnap még csak szenteste, nem? Karácsony az nem a 25, 26? Mi amúgy holnap díszítünk fát, és holnap ajándékozunk. Ünnepi ebéd viszont csak holnapután lesz.
tegnap 21:44
 2/23 anonim ***** válasza:
47%
Pont lesz@rom az egészet. Végre alhatok mert csend lesz.
tegnap 21:48
 3/23 A kérdező kommentje:

Szenteste az már karácsony.

Igen, holnap kell (kéne) díszíteni, és este ajándékozás. Ezt kérdezem.

tegnap 21:51
 4/23 anonim ***** válasza:
87%
Neked nem mindegy mit csinálnak mások? Nekem teljesen.
tegnap 21:53
 5/23 Metionin ***** válasza:
88%
24. alapból munkanap, 25-26. karácsony de tőlem mindenki akkor csinálja, amikor akarja. Van aki úgy érzi jól magát, hogy hetekkel az adott ünnep előtt már díszít, hadd tegye.
tegnap 21:55
 6/23 anonim ***** válasza:
91%
Ti úgy csinaljátok ahogy nektek jól esik. Mások is csinálják úgy.
tegnap 22:00
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Szombaton feldiszitettuk a hazat fat is.

24.en nagy csaladi vacsora lesz.

25-26 csak kajalas es pihi nyugalomban.

Ajandekozni nem szoktunk egymasnak egyedul a keresztgyerek kap o is 24en amikor egyutt leszunk.

tegnap 22:20
 8/23 anonim ***** válasza:
30%
24 hivatalosan munkanap, nem ünnep.
tegnap 22:41
 9/23 anonim ***** válasza:
32%

De a Karácsony lényege az, hogy a megszabott dátumon ünneplik azt az emberek. Gondolom nem ünneplik egyesek a szülinapjukat Május 6.án, ha Június 24.én van. Szerintem meg normális esetben az ünneplésben benne van a misére/istentiszteletre menés. Anélkül nem karácsony a karácsony. Ami egy keresztény ünnep. Ha valaki nem vallásos, annak a karácsonynak kb semmi mondanivalója nincs. És tudtommal nem fognak a papok 2 héttel hamarabb karácsonyi misét tartani, csak mert Jancsikának Június óta a Jingle Bells jár a fejében.

Nem mindegy, hogy ki mit csinál. Az a baj, ezzel, hogy mindenki azt csinál amit akar elvvel annyi hülye kerekedik ki, hogy lassan többen vannak mint a hangyák.

tegnap 22:47
 10/23 anonim válasza:
24-én diszitettük a fát, délután 16 órakor felgyulladnak a fények, ajándékok átadása, halászlé és beigli, aztán másnap karácsony, apám éjszaka kokszot tett a szaloncukor helyére a fán... Édesszájú volt, ezt én is örököltem. Aztán nappal gyerekkártyával játszottunk, de soha nem tudtam vesziteni. Jó régen volt.
tegnap 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!