Még csak holnap van karácsony. Tartja még valaki holnap este vagy a többség hamarabb ünnepelt?
S ezt sem értem, hogy miért. Kivéve azokat, akik nem lesznek otthon, most jönnek a gyerekek, csak most tud összejönni a család, őket értem.
De a többiek miért nem tudnak várni?
Szenteste az már karácsony.
Igen, holnap kell (kéne) díszíteni, és este ajándékozás. Ezt kérdezem.
Szombaton feldiszitettuk a hazat fat is.
24.en nagy csaladi vacsora lesz.
25-26 csak kajalas es pihi nyugalomban.
Ajandekozni nem szoktunk egymasnak egyedul a keresztgyerek kap o is 24en amikor egyutt leszunk.
De a Karácsony lényege az, hogy a megszabott dátumon ünneplik azt az emberek. Gondolom nem ünneplik egyesek a szülinapjukat Május 6.án, ha Június 24.én van. Szerintem meg normális esetben az ünneplésben benne van a misére/istentiszteletre menés. Anélkül nem karácsony a karácsony. Ami egy keresztény ünnep. Ha valaki nem vallásos, annak a karácsonynak kb semmi mondanivalója nincs. És tudtommal nem fognak a papok 2 héttel hamarabb karácsonyi misét tartani, csak mert Jancsikának Június óta a Jingle Bells jár a fejében.
Nem mindegy, hogy ki mit csinál. Az a baj, ezzel, hogy mindenki azt csinál amit akar elvvel annyi hülye kerekedik ki, hogy lassan többen vannak mint a hangyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!