Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Jó, tudom, nagyon korán van...

Jó, tudom, nagyon korán van még, de mindig azt hallani, hogy évről-évre egyre hamarább kezdik meg az üzletek a karácsonyra való készülődést. Szóval van már most olyan üzlet Magyarországon, ahol megkezdődött az ünnepi cuccok árusítása?

Figyelt kérdés

2022. szept. 11. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Azt nem tudom, de Angliában már szeptember 1-től telepakoltak egy-két boltot. Régebben már augusztusban is volt hír, hogy Londonban elkezdték kipakolni a karácsonyi cuccokat a boltok polcaira. Szerintem undorító, hogy ennyire nyomják az emberre a téli árut úgy, hogy kint 20 fok feletti hőmérséklet van.
2022. szept. 11. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Itt élek és bocsánat kijavítalak 08.30-án már ki volt pakolva és nem 1-2 dolog hanem a fél bolt

Viszont azt észre vettem már 2 hete (szimpla bolt) christmas puding a végtelenségig sorakoztak

Hányinger az egész

Utalom már a karácsonyt épp ez végett ....

2022. szept. 11. 23:39
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Angliában élek én is. Tényleg szeptember 1-től az üzletek már fullra televannak pakolva halloween, és karácsonyi cuccokkal. Teljesen elveszik az karácsonyi hangulatot.
2022. szept. 11. 23:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A hétvégén voltam Kikben, elég sok karácsonyi cucc volt már, de az Aldiban is felváltotta a grill cuccokat karácsonyi édességek.
2022. szept. 12. 08:33
 5/12 anonim válasza:
92%
Kikben láttam, hogy az őszi dekor mellett volt már havas, téli, karácsonyi is...
2022. szept. 12. 10:53
 6/12 anonim válasza:
100%
Ja, nem is láttam, hogy az előző válaszoló is írta a Kiket.
2022. szept. 12. 10:53
 7/12 NTBS ***** válasza:
100%
Talán még nincs, de nemsokára lesz.
2022. szept. 13. 14:49
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Mi az, hogy talán nincs? Már Augustus 28.án a Dunakeszi kikben nem tudtam őszi dekort venni, mert minden karácsonyi volt. Mostmar az egész volt az
2022. szept. 13. 16:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Sparban tegnap láttunk egy polcnyi csokimikulást. Néztünk is nagyot. Még a pénztáros is azt beszélgette épp, mikor fizettünk, hogy "azt hitte, viccelnek a kollégái, mikor mondták, hogy jöttek csokimikulások".

Kisvárosban élek, az szerintem nem minden sparban van.

2022. szept. 19. 22:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ma a Müller tele volt Mikulás csokikkal.

Kikben augusztus 18-án már volt karácsonyi dekor.

2022. szept. 24. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!