Magyarországon a cégek miért úgy adják elő magukat mintha megtiszteltetés lenne náluk dolgozni?
Tisztelet a kivételnek de a cégek többsége úgy csinál mintha megtiszteltetés lenne hogy behívnak interjúra, az meg főleg ha fel is vesznek.
Flegma az interjúztató, több körös interjúk, úgy kifaggatnak mintha a CIA-hoz jelentkeznél.
Ez miért van? Vagy tudják hogy a magyarokkal bármit meglehet csinálni?
Tobb koros interjuval mi a gond? Az nem csak Magyarorszagra jellemzo, komolyabb multiknal pl. egyseges az interju processz orszagtol fuggetlenul.
Persze ha valami betanitott droidnak jelentkezel, akkor valoban tulzas.
"tudják hogy a magyarokkal bármit meglehet csinálni?"
Miért? Más nemzetiségűként is próbáltál már állást keresni? Vagy honnan van az összehasonlítási alapod?
"Vagy tudják hogy a magyarokkal bármit meglehet csinálni?"
Attól hogy veled meg lehet csinálni mert egy balf@sz vagy még nem általános jelenség. Ha te német-japán-amerikai nemzetiségű lennél én pedig etióp, ugyanaz lenne az eljárás az interjún, engem tisztelnének, mert rendkívül tiszteletreméltó egyéniség vagyok, sosem tapasztaltam negatív hozzáállást, te pedig örülhetsz ha a szádba finganak öcskös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!