Mi lenne Számodra a lehető legnagyobb megtiszteltetés a világon?
Légyszi írjatok teljesíthető és lehetetlen dolgokat is, ha van ötletetek! :)
Köszönöm a válaszaitokat!
Húha.... jó kérdés.
Amit én megtiszteltetés alatt értek, ahhoz valami nagyot kéne alkotni, és azért dicséretet kapni. Mondjuk amikor Deák Bill Gyula megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét, mint a legnagyobb magyar blues énekes.
Vagy ugyanezt kapta meg Szabó Gyuri bácsi is a bükki füvesember.
De megtiszteltetés, ha a világon bárhol a te győzelmed miatt hangzik el a magyar himnusz.
Na mármost én semmi nagyot nem alkottam, így nem is vágyok ilyesmire.
Max bakancslistám lehet, de az más téma.
Ezek szerint csak én vágyok itt megdicsőülni... :D
Na, nem gond, legalább kevesebb az ellenfél. =)
Köszönöm a válaszaitokat, mindenki zöldet kapott!
Ha valaki esetleg írna még, természetesen továbbra is örülnék neki. :)
Szamomra az, ha elismernenek az emberek. Alacsony vagyok es van rajtam sulyfelesleg is, de viszont nem vagyok hulye es a munkamat is mindig a tolem telheto legjobban vegzem.De ha mondjuk vkit eloleptetnek, vagy jobb szerzodest kap, vagy vezeto beosztasba tesznek, az sosem en vagyok. Ugy erzem, hogy a kulso adottsagaim miatt itelnek meg, es mindig a szebbnek, magasabb embereknek kedveznek. Parom sincs mar jo ideje, senki sem kivancsi ram.
En erre vagyom a legjobban, hogy vegre en is es a hozzam hasonloaknak is legyen eselyuk az elobbre jutashoz.
Es egy olyan ferfi legyen mellettem, aki nem szegyel engem masok elott, hanem buszke, hogy en vok a parja. Es mellesleg nem nyomorék. (A draga barataim mondjak sokszor, hogy esetleg ne a szoke hercegre varjak, hanem kezdemenyezzek en olyanoknal, akik nem talalnak maguknak barátnőt, mert vmi gond van veluk.)
Kérdező: A kérdésed arra irányult, hogy a VILÁGON mi lenne a legnagyobb megtiszteltetés számunkra.
Természetesen ezen a romlott gépezeten túl nekem is ez a legfontosabb vágyam, hisz hosszútávon csak ez számít, - ezért igyekszem így élni, amennyire tőlem telik, jó példát mutatni és jobb irányba terelni másokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!