Akik hamarabb állítják fel a karácsonyfát, de ugyanúgy 24-én ajándékoznak, hanyadikán díszítik a fát?
Figyelt kérdés
Egyre inkább tetszik a korábbi faállítás, főleg, mert a két ünnep között rokonokhoz megyünk és így alig látjuk a saját fánkat.2022. dec. 17. 17:28
1/8 DoItLive válasza:
Mi 23-án hozzuk be az erkélyről, és aznap díszítjük fel.
2/8 anonim válasza:
Ma állítottuk fel, de nincs még feldíszítve. Majd 24-én lesz.
3/8 anonim válasza:
Eddig nem volt fánk. Tavaly vettünk, 24ên délelőtt díszítettük, de nem igazán jött be, rohanás volt a nap.
Idén megpróbáljuk hogy 23án díszítünk.
4/8 anonim válasza:
3-4 nappal előtte szoktuk, most kedden fogjuk.
5/8 anonim válasza:
Gyerek nincs, hogy fontos legyen, hogy időben hozza a Jézuska a fát.
Szocializálatlan, örökbe fogadott kutya van. Ez lesz az első karácsonya velünk, néha zavarják a szokatlan tárgyak, néha nem. Szóval én most iszok egy teát aztán feldobom a fát. Ha zavarja is a kutyát, bőven lesz időm, energiám megbeszélni vele, hogy karácsonyfa = jó, és se megugatni, se megkóstolni nem kell.
6/8 anonim válasza:
Általában dec. 15 - 20. között szokta hozni ismerős, frissen vágva, így ilyenkor szoktuk.
Idén 15-én érkezett, férjem 16-án befaragta, 17-én díszítettük.
7/8 anonim válasza:
Egy héttel korábban szoktam, hogy meghozza a karácsonyi hangulatom. Műfenyő, szóval bármeddig eláll.
8/8 anonim válasza:
21-én állítottam fel a fát, illetve még aznap feldíszítettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!