Miért zavar egyeseket, ha valaki nem 24-én, hanem hamarabb díszíti fel a karácsonyfát?
Minden évben látom a neten, hogy sokan úgy fel tudnak háborodni ezen, mintha nem is tudom, mi történt volna.
Tolják ezt a 24-én KELL feldíszíteni szöveget, mintha törvényben lenne előírva. Meg, hogy elveszi a karácsony varázsát, de kiét....?
Az enyémet nem, mert mi jobban szeretjük pár nappal hamarabb feldíszíteni és nézni, karácsony után nem annyira már, nekünk így is varázslatos és meghitt a karácsony, az ilyen bosszankodók karácsonyi hangulatát pedig csak nem veszi el, ha más hamarabb díszít?
Szóval nem értem, mivel ez a felháborodás, meg dobálózás, hogy mikor KELL(!) feldíszíteni a fát? Miért zavar ez valakit, ha az ő karácsonyára úgysincs hatással?
Mert mindennek megvan a maga ideje. Locsolkodni se januárban jársz, kokárdát sem veszed fel március 15-e előtt vagy után, csak ha retard turbómagyar vagy... stb.
Persze nem ártasz vele senkinek, de te is hülyén néznél, ha valaki délben jó estéttel köszönne.
"Mert mindennek megvan a maga ideje."
És ki dönti el, mikor van a karácsonyfaállítás ideje?
Téged miért zavar az ha mást zavarja ha valaki nem dec 24-én díszít fát?
Ha neked jobban esik előbb feldíszíteni akkor díszítsd fel előbb, de ezzel a "másokkal foglalkozó" mentalitásoddal te sem vagy különb azoktól akik az időpont miatt hőzöngnek.
Senkit nem zavar, csak más a véleményük, más a szokásuk. Tényleg 24-én szokás díszíteni, de van, aki nem 24-én díszíti.
A véleményüket írják le, amiben nemtetszésüket is kifejezik. De magukra vonatkozóan. Hogy nekik nem tetszene, ha már december közepén állna a fa. Lehet, hogy máshogy fogalmaznak, fogalmam sincs, miket olvastál te, de szerintem valójában azt akarják kifejezni, hogy tőlük ez idegen és ők nem csinálnák így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!