Ezt figyelembe veszik gyermekelhelyezesnel?
Figyelt kérdés
Elvalunk a ferjemmel, de a hazunkba egy haverjat akarja bekoltoztetni maga melle. Nos en ugy gondolom hogy nem tesz jot a gyereknek egy ilyen helyen a lathatas ahol 2haver el egyutt, a gyerek alkalmazkodjon ugymond egy idegen emberhez hogy o mikor alszik vagy kit hoz haza,stb.Tehat nem erezhetne majd otthonosan magat. Elfogadom ha uj parja lesz a ferjemnek,nincs problemam vele,de ez szerintem kicsit masabb. Ti mit gondoltok errol?dec. 19. 18:06
72/74 anonim válasza:
Verí a gyereket , kiabál, vér téged is, aztán az a baj ott lakik a haver...
Durva vagy kérdező
Állj le a piaval.
73/74 anonim válasza:
Szóval sikerült egy agresszív baromnak gyereket szülnöd, de nem az a legnagyobb kifogásod a láthatás ellen hogy veri a gyereket, hanem az hogy más is élne ott velük? Nálad is van baj a toronyban. Ha bántja a gyereket, akkor talán ezen a vonalon indulj el a bíróságon, ne a haveron hisztizz mert az senkit nem érdekel. A gyereked meg ne üljön pucér seggel a lépcsőn mert rohadtul nem higiénikus, meg nem is normális.
74/74 anonim válasza:
Azt értsd meg,hogy ha a családsegítő tud az apa viselkedéséről,mivel védelembe vették miatta a gyereket,ők nem fogják engedni a felügyelet nélküli láthatást. De te,mint a világ legjobb anyukája,odaadnád,mert hát a gyerek szereti az apját. Képzeld,az én gyerekem is szeretne mindent,de ami veszélyes,arra nemet mondok. Nevelési tanácsadóba még nem küldtek el? Én azt látom,hogy te annyira elkényezteted,hogy apukának már nincs normális eszköz a kezében,hogy megálljt parancsoljon neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!