Ezt figyelembe veszik gyermekelhelyezesnel?
51/74 A kérdező kommentje:
Megegyszer mondom,kozos a haz,es nem fog semmit tenni hogy ne legyen koze hozza,annyira nem pa.szt😏 a viselkedesevel van sok baj,de a hazat nem fogja kivenni a gyereke alol😏
A kérdezőhöz hasonlók miatt legalább a duplájára emelném a családjogi bírók és a gyámügyesek fizetését, ilyenekett hallgatni minden nap...
Kérdező, neked azzal van bajod, hogy van olyan, hogy apai kaocsolattartás. Ha a haver nem lenne, amiatt aggódnál, hogy az apa antiszociális és depressziós, így amiatt, hogy a haver pedofil. Ha az apának lenne új barátnője, akkor az lenne a baj... Térj már észhez, ne neveld a gyereket az apja ellen, ha ezt teszed, a végén anyai láthatás lesz (a leìrtak okán kérdés, nem lenne-e jobb a gyereknek).
A bíróság ilyen hisztik miatt nem fogja megvonni a láthatást.
dec. 20. 07:21
"Megegyszer mondom,kozos a haz,..."
Most. Ha elvaltok nem lesz az. Innen nézve apué lesz, különben HOZZÁTOK költözne be a barát, nem HOZZÁ.
dec. 20. 07:32
54/74 A kérdező kommentje:
Hol irtam hogy pedofil a haver,vagy hogy tiltani akarom az apjatol? Jezusom🤦♀️
Mondtam a gyerek imadja mindennek ellenere az apjat,es a GYEREKEMNEK nem akarok rosszat. 🙄 de a kotelezo agresszio kezelesi treningen megjatszotta magat az apja es nem mondtak semmit. Kifele mindig a szepet mutatja. De a sajat szulei is tudjak milyen.
Szakember előtt senki nem tudja megjátszani magát. Úgy lát át rajta, mint a szitán.
dec. 20. 10:17
56/74 A kérdező kommentje:
Mindaddig mig valaki nyajas vele,jopofa,addig nem mutatja jelet sem. Mindenki azt mondja egy rendes ember. Csaladsegitonel erejesebbek voltak vele,kozoltek lebeg a feje felett a borton,egybol szidott mindenkit,engem is,anyukamat is akire tenyleg rossz szava nem lehet mindenfele lusta szrnak elhordta elottuk,ugy probaltak visszarantani a valosagba persze sikertelenul.
57/74 A kérdező kommentje:
Ha valaki ellene szol,kritikat hall az kiboritja rettenet. Elmondta a gyerek miket mondott rolam,ment volna apjahoz szeretgetni utana,mar elvileg azt kapta a gyerek hogy megkerdezte megerdemled? Meg hogy hatbatamadja ot es a vegtelensegig tagadta hogy a gyerek a hlye,ilyen nem volt. Fel mar nem vallalja. Hogy elvileg engem most dgnak,es meg is kerdezte a gyerek az mit jelent hogy dugnak. Tudja o is nagyon jol,vagyis az apja hogy bar megerdemelte volna,de egyszer nem mentem felre,ellenben vele aki bar nem tettlegessegig mert lebukott,de ismerkedett szemelyesen is mar. Csak most tamad mert valni akarok amiatt ahogy bant velunk es nem tetszik neki,jatsza a sertettet.
A leírtakból nekem az jön le, hogy veled van a probléma...
Remélem az apjának ítélik a gyereket, veled meg minimális kapcsolattartás lesz.
dec. 20. 12:16
Gondolom, rád hasonlít a hoppárés gyereked.
Na, ne vergődj, mert egyre kínosabb. A bíró is csak kiröhögne.
dec. 20. 13:12
60/74 A kérdező kommentje:
Hat ha ezek alapjan te az agresszort veded,te sem vagy epp tiszta. Valoszinu hasonlo lehetsz mint a ferjem,azert veded ennyire,mert neked ez normalis volna hogy folyton uvolt,vicsorit ra mint egy bolond vele meg veri ha valami nem ugy van ahogy o gondolja. A csaladsegito is hlye,mert lattak nem normalisan viselkedik,ismetlem LATTAK is es elkuldtek agressziokezelesre ahol meg felvette az alarcot hogy vedje magat. A sok no akiket meglnek a ferjuk,ott is a no volt a hibas ezek alapjan nalad. Nalad oke az hogy verve uvoltve neveljuk a gyereket es az asszonnyal is ugy banunk mint egy szrkupaccal,aztan a no a hibas,akkor veled is gondok vannak.
További kérdések: