Ezt figyelembe veszik gyermekelhelyezesnel?
Túlgondolod. Egyrészt egy kisgyerek mond mindent. Ma ezt akarja, holnap azt.
Másrészt, egyáltalán nem biztos, hogy negatív hatással lesz rá,ne írd le előre az egészet.
Lehet haver nem rászól a lépcsőn, hanem odaül mellé.
Az is lehet, hogy sosem lesz ott, mert csajozik addig, amíg gyerekes hétvége van.
dec. 19. 21:45
Nem érdekel ilyen a bíróságon senkit.
Megszokja, hogy az egyik szoba tabu és kész.
Ha meg agresszív az apa, akkor találj ki valamit és bizonyítsd.
dec. 19. 21:55
33/74 A kérdező kommentje:
Csak a gyerek meg az en szavam van,az meg keves arra hogy bizonyitsam agressziv. Volt pszichologusnal kotelezoen,de ott megjatsza magat,igy nem allapitottak meg semmit😃 illetve mindig kifogas hogy azert stresszel mert en idegesitem. Nagymama,anyukaja,aztan o. Ezen az agon megy tovabb ez az "allapot" vagy betegseg,akarmilyen baja is van,es gondoltam mar ra hogy talan nem is hiperaktiv a gyerek,hanem rossz az apja mintaja. Viszont magatol nem megy el orvoshoz,de felek a lathatas miatt nem ovhatom meg teljesen ettol az egesztol,kezdtem mar en is atvenni a stilusat,ugyhogy en biztos igenybe veszek pszichologust mert erzem magamon hogy kezdtem olyan lenni mint a ferjem,ezert is valunk. Amiota tudja hogy valni fogunk,azota megjobban elloki,visszautasitja magatol a gyereket es eltunoget fel napokra,megjobban hanyagolja a gyereket. Nem mintha eddig foglalkozott volna vele,csak mar latni sem latja🙄 Sokat fog erni a lathatas is,de a gyerek nem fogja fel,o akkor is odaig van erte,kb traumakotesben van,de jar pszichologushoz o
Most kivagy a válás miatt, amitől nyilván ki vagy feszülve.
De ha lezárul és csak ketten lesztek, ezek az érzések el fognak múlni, mert az okozó eltűnik az életedből.
Úgy fogsz sugározni, mint még soha, és a gyerek is érezni fogja rajtad
, pont nem fogja érdekelni apa lakótársa.
dec. 19. 22:20
Jaj persze, most, hogy nem tetszenek a válaszok, már egyből átíródik a sztori. Érdekes, hogy ezekről hallgattál és nem az érdekel, hogy az apa agresszíven viselkedik, hanem hogy a haverja ott lesz és felhozhat egy nőt.
dec. 19. 22:21
35 a válás szar!
Elhúzódhat, minden zavar, minden idegesít, és a legtöbb szülő a gyerekkel érveli az elmúlt évek sérelmeit.
Legtöbbször undorító sárdobálás, sose éld át!
dec. 19. 22:25
No most akkor az a bajod hogy ott lakik a haver vagy a volt férjedtol felted a gyereket?
dec. 19. 22:28
38/74 A kérdező kommentje:
A haverrol tettem fel a kerdest, viszont akaratlanul is idegessegembe belevontam az apat mivel meg borzaszto friss a dolog es magamban orlodok sokmindenen.
39/74 A kérdező kommentje:
De mint irtam,mindenkepp fogok pszichologus segitseget kerni mert ugyerzem egyedul nem fog menni a sok dolog miatt. De a fotema a haveri dolog. Nemakartam belecsepegtetni a tobbi dolgot a kerdesbe,de vegul sikerult. Nev nelkul kva konnyen omlenek ki a serelmek belolem.
Szóval te inkább lebukfencezel a lépcsőn, minthogy megzavard a kisasszonyt... Ahelyett, hogy rászólnál, hogy húzódjon arrébb, mert nem férsz el.
A hiperaktivitás mögé bújva konkrétan xarsz a nevelésére, hiszen ő "beteg". Teljes mértékben inkonpetens vagy a gyerekneveléshez. Az apjánál vannak szabályok, nálad nincsenek, persze, hogy most téged favorizál, mert apu a "rossz zsaru", aki elvárja, hogy viselkedjen, te meg nem.
Igazáböl sokkal jobban járna, ha az apjánál lenne elhelyezve.
dec. 19. 23:00
További kérdések: