Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt figyelembe veszik gyermeke...

Ezt figyelembe veszik gyermekelhelyezesnel?

Figyelt kérdés
Elvalunk a ferjemmel, de a hazunkba egy haverjat akarja bekoltoztetni maga melle. Nos en ugy gondolom hogy nem tesz jot a gyereknek egy ilyen helyen a lathatas ahol 2haver el egyutt, a gyerek alkalmazkodjon ugymond egy idegen emberhez hogy o mikor alszik vagy kit hoz haza,stb.Tehat nem erezhetne majd otthonosan magat. Elfogadom ha uj parja lesz a ferjemnek,nincs problemam vele,de ez szerintem kicsit masabb. Ti mit gondoltok errol?
dec. 19. 18:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:
Tehat jo neveles az pl hogy kap egy pofont mert csamcsog. Vagy mert vmi nem tetszett neki a mellkasanal elkapta a ruhajat a gyereknek ugy emelte meg es ugy ordibalt vele. Ertem. Errol megkerdeznek egy gyamugyest😏 foleg hogy az apa miatt van vedelembe is veve😏 okoskodj csak.
dec. 19. 23:06
 42/74 anonim ***** válasza:
89%

Érdekes, eddig nem volt szó bántalmazásról, csak ahogy jönnek azok a válaszok, amik neked nem tetszenek, most hirtelen kiderül, hogy apu egy agresszív állat...ahham.

Kivel akarod ezt elhitetni, de őszintén? Nevetséges vagy.

dec. 19. 23:14
 43/74 A kérdező kommentje:
Azt gondolsz amit akarsz. En benne eltem nap mint nap,te nem.
dec. 19. 23:16
 44/74 anonim ***** válasza:
94%
Ha az elhelyezés aggaszt és azért, mert az exed agresszív és bántja a gyereket, akkor eleve azzal kezdzed volna. Ehelyett azt kifogásoltad, hogy a haverja odaköltözött. Lerí, hogy úgy alakítod a sztorit, ahogy neked tetszik.
dec. 19. 23:28
 45/74 A kérdező kommentje:

Szivesen....

38/44 A kérdező kommentje:

A haverrol tettem fel a kerdest, viszont akaratlanul is idegessegembe belevontam az apat mivel meg borzaszto friss a dolog es magamban orlodok sokmindenen.

ma 22:46

39/44 A kérdező kommentje:

De mint irtam,mindenkepp fogok pszichologus segitseget kerni mert ugyerzem egyedul nem fog menni a sok dolog miatt. De a fotema a haveri dolog. Nemakartam belecsepegtetni a tobbi dolgot a kerdesbe,de vegul sikerult. Nev nelkul kva konnyen omlenek ki a serelmek belolem.

ma 22:49

dec. 19. 23:32
 46/74 A kérdező kommentje:
Es itt befejeztem. Nem fogok leallni veled,nem erdekel eteren a velemenyed hogy elhiszed e. Fingod nincs miket eltunk at.De kivanom eld at hogy tudd milyen
dec. 19. 23:39
 47/74 anonim ***** válasza:
100%
Itt a haver a legkisebb probléma. Emögé akarod rejteni az igazi gondokat. Amúgy meg,ha apuka miatt védelembe vették a gyereket,annak nyomós oka lehetett. Emiatt esetleg kérvényezheted majd a felügyelt láthatást. Azt nem hinném,hogy a bíró napokra odaítélné a gyereket,ha erről tud. És ezt nem is lehet elhallgatni. Szóval most mi az igaz az egészből? Csak mert nagyon úgy tűnik,hogy te egyik szavaddal csapod agyon a másikat.
dec. 20. 00:18
 48/74 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira félsz, menj, és tálalj ki apukarol a bíróságon.

Ha szerencséd lesz elhiszik.

Ne a havert mond, mert az a legkisebb rossz.

Ervelj, hogy agresszív apuka.

Bár kötve hiszem, hiszen ha így lenne nem a haverrol kérdeztél volna, hanem az agresszív apukarol

dec. 20. 06:06
 49/74 anonim ***** válasza:
80%

"Magyaran ott jatszik a gyerek ahol akar,amikor aka"

Vagyis nincs nevelve.

"Hat nehogymar a havernak tobb joga legyen mint a gyerekemnek,meg a lanyom alkalmazkodjon mert a haver oda lenne engedve a hazba."

De, ha az apa ingatlana, akkor ő dönti el, kinek mihez van joga az ő házában.

"Kb alberlet lenne ez a fickonak,mig a gyerekemnek az oroksege."

Ne nagyon lepődj majd meg, ha apu megoldja, hogy ne legyen a gyerek öröksége.

dec. 20. 07:04
 50/74 A kérdező kommentje:
Hat,ha felugyelt lathatast mondanak,kotve hiszem hogy megjelenne rajta az apa. Ha bosszut akarnek tokjo volna,de a gyerek imadja az apjat sajnos. Bar nem tudom mit imad benne mikor folyton uvoltott vele, elhanyagolta. Es vegig szeretet morzsakon tartotta ot is. Amugy az apjaval kapcsolatban facebookon kerdeztem kifejezetten meg par napja vag, 1hete
dec. 20. 07:08
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!