Ezt figyelembe veszik gyermekelhelyezesnel?
Érdekes, eddig nem volt szó bántalmazásról, csak ahogy jönnek azok a válaszok, amik neked nem tetszenek, most hirtelen kiderül, hogy apu egy agresszív állat...ahham.
Kivel akarod ezt elhitetni, de őszintén? Nevetséges vagy.
Szivesen....
38/44 A kérdező kommentje:
A haverrol tettem fel a kerdest, viszont akaratlanul is idegessegembe belevontam az apat mivel meg borzaszto friss a dolog es magamban orlodok sokmindenen.
ma 22:46
39/44 A kérdező kommentje:
De mint irtam,mindenkepp fogok pszichologus segitseget kerni mert ugyerzem egyedul nem fog menni a sok dolog miatt. De a fotema a haveri dolog. Nemakartam belecsepegtetni a tobbi dolgot a kerdesbe,de vegul sikerult. Nev nelkul kva konnyen omlenek ki a serelmek belolem.
ma 22:49
Ha annyira félsz, menj, és tálalj ki apukarol a bíróságon.
Ha szerencséd lesz elhiszik.
Ne a havert mond, mert az a legkisebb rossz.
Ervelj, hogy agresszív apuka.
Bár kötve hiszem, hiszen ha így lenne nem a haverrol kérdeztél volna, hanem az agresszív apukarol
"Magyaran ott jatszik a gyerek ahol akar,amikor aka"
Vagyis nincs nevelve.
"Hat nehogymar a havernak tobb joga legyen mint a gyerekemnek,meg a lanyom alkalmazkodjon mert a haver oda lenne engedve a hazba."
De, ha az apa ingatlana, akkor ő dönti el, kinek mihez van joga az ő házában.
"Kb alberlet lenne ez a fickonak,mig a gyerekemnek az oroksege."
Ne nagyon lepődj majd meg, ha apu megoldja, hogy ne legyen a gyerek öröksége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!