Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt figyelembe veszik gyermeke...

Ezt figyelembe veszik gyermekelhelyezesnel?

Figyelt kérdés
Elvalunk a ferjemmel, de a hazunkba egy haverjat akarja bekoltoztetni maga melle. Nos en ugy gondolom hogy nem tesz jot a gyereknek egy ilyen helyen a lathatas ahol 2haver el egyutt, a gyerek alkalmazkodjon ugymond egy idegen emberhez hogy o mikor alszik vagy kit hoz haza,stb.Tehat nem erezhetne majd otthonosan magat. Elfogadom ha uj parja lesz a ferjemnek,nincs problemam vele,de ez szerintem kicsit masabb. Ti mit gondoltok errol?
dec. 19. 18:06
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:
Megsugom,sajnos az apjara. Ugyanugy hozong,balhezik mint o,nem veletlen kell ebbol ot kiszedni😏 magadbol indulsz ki mert te csak becsusztal? Sajnalom. Szerencsere ot akartuk annakidejen. De ha te meg mindig nem tudod feldolgozni az eseted,akkor jarj el esetleg vele orvoshoz,hatha segit😉
dec. 20. 13:22
 62/74 A kérdező kommentje:
A kinos meg az,hogy egy olyan embert vedtek,aki veri a gyereket meg uvolt vele ha nem az van amit akar,mondjuk mert odaakar menni megolelni. Nektek ez rendben van,a gyamugynel mar nincs😏
dec. 20. 13:23
 63/74 anonim ***** válasza:
64%

Egy hisztérika vagy. Haragszol a férjedre mert becsajozott. Bár inkább úgy tudom elképzelni, hogy nyomoztál utána, turkáltál a telefonjában, figyelted a munkahelyén, aztán jól a képébe vágtad,hogy válni akarsz amikor megláttad, hogy kávézik a kolléganővel. Az összes apró esetet felnagyítod, hogy neked legyen igazad.

De ne a gyereken keresztül játszd már le a dühödet, nem ellenetek tett bármit is, hanem ellened.

Belevonod a hülyeségeidbe, addig kérdezgeted mit mondott apu, mit tett apu, míg végül szegény gyerek mond valamit mert mondania kell.

Nem a rettenet borítja ki meg a fel nem vállalás, hanem te.

Szerencsétlen férfi azt se tudja, hova meneküljön előled, hogy békén hagyd már végre.

Lassan már a gyerekére sem mer ránézni, mert ellene fordítod azt is.

Félrecsúszott házasság, szörnyű, de próbálj meg már méltósággal elválni.

dec. 20. 13:32
 64/74 anonim ***** válasza:

Na mostmár meg veri is a gyereket.

Meg vicsorít. Mint írták előttem, a szakembert nem lehet átverni semmilyen álarccal.

A gyámügy meg azonnal kiemeli a bántalmazott gyereket.

Addig provokálid a férjed, amíg be nem gurul. Íme ott a bizonyíték ellene.

Te nem vagy komplett.

dec. 20. 13:38
 65/74 A kérdező kommentje:

63as! Nincs kolleganoje es nem tudom megfigyelni mert ossze vissza dolgozik,nem egy helyen.Pont nem a csaj miatt valunk,mert nehezen de tultettem akkor magam rajta,nem most tortent.Nyilvan ha sirvafakad a gyerek,megkerdezem mi a baj,igy elmondja🤦‍♀️

64es! Ha elolvastad volna az eddigi valaszaim,mar reg irtam hogy agressziv es tobbszor bantotta a gyereket is.

Ti azokat is hibaztatjatok akiket a tv be mutatnak hogy meglte az ember az asszonyt. Akkor is a no lenne a hibas.vicc😃

A temat lezartam. Menjetek mashova aldozathibaztatasra.A gyereket meg nem fogja megkapni a felugyeleti jogra,mert a csaladsegito is az en kezemet fogja,mivel keppel alatudtam tamasztani az egyik veralafutasomat is meg amiket irt nekem,meg van naluk🙂

Kellemes unnepeket😉

dec. 20. 13:59
 66/74 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem csak az érdekes, hogy nem az a problémád, hogy az állítólagosan bantalmazo férjed felügyelet nélküli láthatáson lehet majd együtt a gyereketekkel, akit ugye bántalmazott, hanem az zavar csak, hogy a haver bekoltozik
dec. 20. 14:02
 67/74 anonim ***** válasza:
60%

Jaj már veri is a gyereket így a 7. oldalon, de neked a haver és a még nem is létező nője volt a gond.

Álljál már le, mert kiqúrt szánalmas vagy, ahogy vergődsz a saját hazugságaidban. Senki, azaz SENKI nem fog már elhinni neked semmit és ezt kizárólag magadnak köszönheted. Persze, nem érdekel ez téged, azért hantázol itt még oldalakon keresztül.

dec. 20. 14:12
 68/74 anonim ***** válasza:
62%

Lilára vert, gyámügy meg családsegítő már ott van az ügyetekben..

És téged a haver zavar.

Családsegítőnek nem bizonyíték az otthon készített telefonos fotó, hanem az orvosi látlelet és a rendőrségi feljelentés. De ugye ott kiderült volna, hogy azt a véraláfutást is magadnak okoztad, hogy legyen már valami ellene.

Te félreérted, senki nem az agresszív férjjel van,hanem ellened.

A válaszaidból az jön le, hogy végig kiprovokálod az egészet, hogy bosszút állj a férjen,mert félrekrt és most így állsz bosszút.

Bántalmazott családtag csk menekülni akar és pont.

dec. 20. 14:16
 69/74 anonim ***** válasza:

"A kinos meg az,hogy egy olyan embert vedtek,aki veri a gyereket meg uvolt vele"

Ó, most már veri és üvölt vele meg téged is ver. Pár oldallal előbb még semmi gondod nem volt vele, csak a haver. Nem a verés, nem a kiabálás, csak az exed barátja volt a gond, nő nem lett volna baj.

Bocs, de ha engem és gyereket is verte volna az exem, akkor a láthatást emiatt nem akarnám és erre hivatkoznék a bíróságon, nem pedig egy haverra, aki ott lakik.

dec. 20. 15:44
 70/74 anonim ***** válasza:

Vagy tényleg egy állat a férjed, amit évek óta tűrsz és egy telefonnal készített fotó az össz bizonyítékod (nem ám feljelentés, az minek) vagy nem az, és próbálod azzá tenni.

De mi ezzel a cél?

Mi kell? A ház? Vagy a bosszú, mert nője lett melletted?

Ne a gyerekét vedd el tőle, mert téged már nem szeret.

Az a ti ügyetek, nem az övé.

A gyerek szívja meg a legjobban.

dec. 20. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!