Ezt figyelembe veszik gyermekelhelyezesnel?
Egy hisztérika vagy. Haragszol a férjedre mert becsajozott. Bár inkább úgy tudom elképzelni, hogy nyomoztál utána, turkáltál a telefonjában, figyelted a munkahelyén, aztán jól a képébe vágtad,hogy válni akarsz amikor megláttad, hogy kávézik a kolléganővel. Az összes apró esetet felnagyítod, hogy neked legyen igazad.
De ne a gyereken keresztül játszd már le a dühödet, nem ellenetek tett bármit is, hanem ellened.
Belevonod a hülyeségeidbe, addig kérdezgeted mit mondott apu, mit tett apu, míg végül szegény gyerek mond valamit mert mondania kell.
Nem a rettenet borítja ki meg a fel nem vállalás, hanem te.
Szerencsétlen férfi azt se tudja, hova meneküljön előled, hogy békén hagyd már végre.
Lassan már a gyerekére sem mer ránézni, mert ellene fordítod azt is.
Félrecsúszott házasság, szörnyű, de próbálj meg már méltósággal elválni.
Na mostmár meg veri is a gyereket.
Meg vicsorít. Mint írták előttem, a szakembert nem lehet átverni semmilyen álarccal.
A gyámügy meg azonnal kiemeli a bántalmazott gyereket.
Addig provokálid a férjed, amíg be nem gurul. Íme ott a bizonyíték ellene.
Te nem vagy komplett.
63as! Nincs kolleganoje es nem tudom megfigyelni mert ossze vissza dolgozik,nem egy helyen.Pont nem a csaj miatt valunk,mert nehezen de tultettem akkor magam rajta,nem most tortent.Nyilvan ha sirvafakad a gyerek,megkerdezem mi a baj,igy elmondja🤦♀️
64es! Ha elolvastad volna az eddigi valaszaim,mar reg irtam hogy agressziv es tobbszor bantotta a gyereket is.
Ti azokat is hibaztatjatok akiket a tv be mutatnak hogy meglte az ember az asszonyt. Akkor is a no lenne a hibas.vicc😃
A temat lezartam. Menjetek mashova aldozathibaztatasra.A gyereket meg nem fogja megkapni a felugyeleti jogra,mert a csaladsegito is az en kezemet fogja,mivel keppel alatudtam tamasztani az egyik veralafutasomat is meg amiket irt nekem,meg van naluk🙂
Kellemes unnepeket😉
Jaj már veri is a gyereket így a 7. oldalon, de neked a haver és a még nem is létező nője volt a gond.
Álljál már le, mert kiqúrt szánalmas vagy, ahogy vergődsz a saját hazugságaidban. Senki, azaz SENKI nem fog már elhinni neked semmit és ezt kizárólag magadnak köszönheted. Persze, nem érdekel ez téged, azért hantázol itt még oldalakon keresztül.
Lilára vert, gyámügy meg családsegítő már ott van az ügyetekben..
És téged a haver zavar.
Családsegítőnek nem bizonyíték az otthon készített telefonos fotó, hanem az orvosi látlelet és a rendőrségi feljelentés. De ugye ott kiderült volna, hogy azt a véraláfutást is magadnak okoztad, hogy legyen már valami ellene.
Te félreérted, senki nem az agresszív férjjel van,hanem ellened.
A válaszaidból az jön le, hogy végig kiprovokálod az egészet, hogy bosszút állj a férjen,mert félrekrt és most így állsz bosszút.
Bántalmazott családtag csk menekülni akar és pont.
"A kinos meg az,hogy egy olyan embert vedtek,aki veri a gyereket meg uvolt vele"
Ó, most már veri és üvölt vele meg téged is ver. Pár oldallal előbb még semmi gondod nem volt vele, csak a haver. Nem a verés, nem a kiabálás, csak az exed barátja volt a gond, nő nem lett volna baj.
Bocs, de ha engem és gyereket is verte volna az exem, akkor a láthatást emiatt nem akarnám és erre hivatkoznék a bíróságon, nem pedig egy haverra, aki ott lakik.
Vagy tényleg egy állat a férjed, amit évek óta tűrsz és egy telefonnal készített fotó az össz bizonyítékod (nem ám feljelentés, az minek) vagy nem az, és próbálod azzá tenni.
De mi ezzel a cél?
Mi kell? A ház? Vagy a bosszú, mert nője lett melletted?
Ne a gyerekét vedd el tőle, mert téged már nem szeret.
Az a ti ügyetek, nem az övé.
A gyerek szívja meg a legjobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!