Ezt figyelembe veszik gyermekelhelyezesnel?
Figyelt kérdés
Elvalunk a ferjemmel, de a hazunkba egy haverjat akarja bekoltoztetni maga melle. Nos en ugy gondolom hogy nem tesz jot a gyereknek egy ilyen helyen a lathatas ahol 2haver el egyutt, a gyerek alkalmazkodjon ugymond egy idegen emberhez hogy o mikor alszik vagy kit hoz haza,stb.Tehat nem erezhetne majd otthonosan magat. Elfogadom ha uj parja lesz a ferjemnek,nincs problemam vele,de ez szerintem kicsit masabb. Ti mit gondoltok errol?dec. 19. 18:06
1/74 A kérdező kommentje:
Bocsanat,nem gyermekelhelyezes. Hanem a lathatassal kapcsolatban a birosagon. Nem szivesen engednem igy el hogy kb o alkalmazkodjon mashoz,de nem tudom ehhez hogy allhat a birosag. Egy ovodas problemas gyermekrol van szo.
dec. 19. 18:07
2/74 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem számít, a láthatás csak annyi, hogy a gyerek az apjával tölti az idöt. Az, hogy az apa hol van eközben és ki van vele, az ö magánügye.
Egyébként az esetek nagyon nagy százalékában az emberek válás után új párt keresnek/találnak, akivel együtt élnek, a gyereknek ez lesz a természetes, feltéve, hogy az anyuka nem kezdi elöre oltogatni.
3/74 anonim válasza:
Szerencsére marhára nem érdekel senkit rajtad kívül ilyen idióta kifogas.
4/74 A kérdező kommentje:
Az uj parral nincs problemam, nyilvan ok egyutt lennenek,de nem hiszem hogy azt kene latnia a gyerekemnek hogy egy idegen ferfi mondjuk boxerba maszkal vegig a hazon,vagy hogy eppen milyen csajt visz haza d.gni vagy hogy hallkan legyen mert az idegen ficko eppen alszik vagy mit tudom en. Mert en szeretnem ha otthonosan mozoghatna ugyanugy mint eddig.Szegyenlos is a gyerekem,nem erezne magat felszabadultan. Inkabb keressen maganak csajt,de ez hogy kitudja mit latna ott a gyerekem,akar egy kanlakas,az nekem nincs inyemre. O meg kicsi.
dec. 19. 18:17
5/74 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el hogy a fejlodesere nincs ez kihatassal hogy ezt kell majd 2hetente atelnie. Jobban elfogadnam ha egy csajt megismerne es azzal elne egyutt,mintsem egy havert. Mi lesz ott? Valami bar? Majd o is visz egy csajt meg a haver is es ezt kell latnia neki?
dec. 19. 18:25
6/74 anonim válasza:
Szerencsére ebbe neked semmi beleszólásod, és egyetlen normális embert sem zavar.
7/74 anonim válasza:
Miért, az jót tesz a gyereknek, hogy téged, az anyját, látja, amint egy másik férfi taperol meg pakolgat?
8/74 A kérdező kommentje:
Akkor a gyerekem nem "normalis ember" mert hallotta a beszelgetest a haverral mikor a ferjem beszelt vele,es rhadtul nem repes tole. Eleg szomoru hogy neki k.ss a neve es kotelessege akkor is menni a lathatasra ha nem akar, mert o apaval akar lenni,nem egy idegen fickoval
dec. 19. 18:29
9/74 A kérdező kommentje:
Ismetlem. Azzal nincs problemam ha egy csajt megismer es vele lakik. En most masrol irtam. Masreszt engem biztos nem fog latni egy jodarabig meg megpuszilni sem mas ferfit,amennyire tonkretett az apja🙂
dec. 19. 18:30
10/74 A kérdező kommentje:
Az meg eleg szomoru ha a gyerek latja ahogy valakivel kufircol a szulo🤷♀️
dec. 19. 18:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!