Ezt figyelembe veszik gyermekelhelyezesnel?
18-as: mi az, ami miatt egy nö nem beszél így? Szerintem teljesen úgy ír, mint egy nö, semmi férfire jellemzö nincs benne.
Ennek ellenére elég furcsa nöszemély, szerencsére a bíróságot nem fogja befolyásolni a hisztije.
dec. 19. 19:55
22/74 A kérdező kommentje:
21es! Nem csak az en "hisztim". Mint irtam a gyerek hallotta a parbeszedet es kozolte az apjaval hogy akkor o nem fog jonni hozza🙂ugy meselte el nekem mikor hazajott
"A nyugalomhoz szokott hozza a gyerekem hogy azt csinal amit akar,ott jatszik ahol akar,puceran maszkal furdes utan,lepcsore leul ott nez meset,ott rajzol,nincs utban senkinek. "
Magyarán azt csinál a gyerek tőled, amit akar, mert nehezedre esik nevelni.
dec. 19. 20:10
"Mint irtam a gyerek hallotta a parbeszedet es kozolte az apjaval hogy akkor o nem fog jonni hozza"
Lehet apu ezen nem lesz kiborulva 😉
dec. 19. 20:10
25/74 A kérdező kommentje:
23as! Magyaran ott jatszik a gyerek ahol akar,amikor akar. Ha ugygondolja a lepcson vagy barmelyik szobaba be ki jon,hangosan enekel,rohangal,amitol jol erzi magat. Akkor szr vagyok🤷♀️ eleg nehez egy hipersktiv gyereket aki tele van energiaval"nevelni"😏
És mi akadálya van annak, hogy a gyerek mondjik a lépcsőn rajzoljon, csak mert ott lakik apu haverja? Gondolom nem fogja elzavarni onnan. Ami a szobákból szobákba való futkározást illeti, a havernek nyilván van egy saját szobája, oda ne menjen be, ha hiperaktív, ha nem, azért nem ártana megtanítani, hogy tiszteletben tartsa mások magánszféráját. Mondjuk ha elmentek étterembe, ott is engeded, hogy beromboljon mondjuk a konyhába, vagy a személyzeti helyiségbe? Ez a részedről puszta hiszti a javából. És egy hiperaktív gyereket is KELL nevelni, szabályokat állítani neki. Ahogy leveszem, te most mindent IS ráhagysz a gyerekre, mert "jaj, ő hiperaktív". Véleményem szerint te károsabb vagy rá, mint az apja.
dec. 19. 20:44
27/74 A kérdező kommentje:
Hat nehogymar a havernak tobb joga legyen mint a gyerekemnek,meg a lanyom alkalmazkodjon mert a haver oda lenne engedve a hazba. Kb alberlet lenne ez a fickonak,mig a gyerekemnek az oroksege. Dee. Az apja sem akart elferni tole a lepcson,mig en mindig megoldottam,o rogton uvoltott vele hogy menjen mar odebb,en meg atleptem inkabb 2lepcsofokot😏hisztizhetnek en sokmindenen,de ezt hagyjuk.🤷♀️😃
Hiába hisztizel, ez senkit nem érdekel, föleg a bíróságot meg a gyámhivatalt nem.
Ne neveld a gyereket az apja ellen, mert késöbb visszaüt rád a dolog.
dec. 19. 21:36
29/74 A kérdező kommentje:
Hazon belul sokmindent megengedek,hazon kivul vannak viszont szabalyok. Azert bocs ha itthon nem kotozom ossze mert itthon jolerezheti magat😃Azonkivul hogy nem futkoraszunk a lepcson meg nem logunk rajta,kb barmit csinalhat,mert mas mereszet nem tesz😏
30/74 A kérdező kommentje:
28as! Abszolut nem nevelem az apja ellen,annak ellenere sem hogy erzelmileg elerhetetlen az apja es nala ki kell erdemelni azt hogy szeresse a sajat gyereket,illetve hogy valamit nem ugy tesz a gyerek mint elvarna mar vicsorog mint egy blond meg uvolt vele. Csamcsogott mar kapott erte. Megsem tilthatom mert a vegen en kapok buntit. Az nem szamit hogy tonkremegy a gyerek . De mindegy. Nem is ez a tema🤷♀️tudok en sokmindent,gyomoridegem is van elore tole,nem e borul el egy lathatason az agya,de en vagyok a hlye🤷♀️
További kérdések: