Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszik rám a...

Jogosan haragszik rám a testverem?

Figyelt kérdés

Anyumnak két lakása van, az egyikben én és a tesom laktunk, de en elkoltoztem alberletbe a paromhoz. A lakast anyunk megigerte par eve, hogy eladja, 50-50 lesz, hogy tudjunk majd sajatot venni, ezt tobbszor is kijelentette.

Mivel tesom maradt a lakasban, fizetett nekem havonta egy osszeget 2 even at, ami nekem fedezte az alberlet es rezsi ram eso reszet ahol a parommal eltem. Hiszen ő használta a lakast.

Kozben tesom allitolag koltott is a lakasra, amiben lakott.

Viszont sajnos megszunt a parkapcsolatom, egyedul maradtam az albiban ahol emelni is akartak, es nehez lett volna fizetni.

Ezert anyum azt mondta, akkor eladja a masikat ahol a tesom lakik, ugy is reg megigerte es megkapjuk a felet.

Tesom elkoltozott albiba az eladasig, de kozbe anyukam utana jart a bankban es kiderult, hogy mivel nem tul sokat keresek, hiaba az eladasra szant lakas fele, a fizetesem felét kellene hitelre kolteni.

Inflacio is van, bizonytalan minden, dragak a lakasok es nehez donteni mi legyen. A tesomnak gondolom tobb penze van, de nekem nem.

Ráadásul nekem kozben uj parom lett, akihez oda koltoztem igy szamomra most nem aktualis az eladas.

Anyum vegul ugy dontott, nem adja el, ez 1,5 eve volt, azota ures a lakas.

A tesom viszont, aki elment alberletbe azota nem beszel velunk, de amit leginkabb nem ertek, hogy velem miert nem.

Nem en dontok rola, hogy anyum eladja-e a lakast vagy sem, raadasul ő jobban is keres nálam. Azt mondta atvertuk, nem kapot egy magyarazatot sem anyunktol, de en nem ugy gondolom, anyum donti el mit tesz a sajat hazaval.

Rosszul latom?

29 N

okt. 31. 15:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/142 anonim ***** válasza:
98%
Mindezt úgy, hogy a te lakhatűsodat is finanszírozta. Nem érzed magad szánalmas piócának kislányom? Nem ártana.
okt. 31. 16:31
 12/142 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon rosszul látod, igen. Ráadásul 30 éves fejjel nem látod át, mi ezzel a probléma.

Kezdjük ott, hogy attól, hogy te elmentél albiba, a tesód meg anyád lakásában maradt, attól még nem kellett volna neked pénzt adnia, kvázi kifizetni a lakhatásod, hiszen te a pasiddal költöztél össze, volt fizetésed, abból kellett volna fizetned a részed.

Aztán addig variáltál meg másztál a következő pasi után, hogy tesódat kiraktátok a lakásból, tök feleslegesen fizeti az albit (előtte meg a tiédet fizette, fene se érti miért) - majd rájössz, hogy nincs egy vasad se lakásra, vissza minden.

Te egy ingyenélő vagy. Jól teszi a tesód, hogy hátat fordít neked, egyrészt mert sötét vagy és gyerekes, másrészt mert élhetetlen.

okt. 31. 16:32
 13/142 A kérdező kommentje:
Én nem variáltam, utólag derült ki, hogy nem kapnék hitelt és drágák az ingatlanok. És ne mvariáltam, nem én döntök, hogy el lesz-e adva vagy sem.
okt. 31. 16:37
 14/142 anonim ***** válasza:
97%
13as, mert annyi értelmi képességed nem volt, hogy mielőtt elkezded ezt a cécót besétálj a bankba és kérj egy előzetes hitelbírálatot? Meg hol éltél te hogy nem tűnt fel hogy drágák az ingatlanok, mikor évek óta a csapból is ez folyik?
okt. 31. 16:39
 15/142 anonim ***** válasza:
98%

"Én nem variáltam, utólag derült ki, hogy nem kapnék hitelt és drágák az ingatlanok."

Ezen már nincs mit kommentelni, egyszerűen röhej. Szegény tesódat sajnálom.

okt. 31. 16:44
 16/142 A kérdező kommentje:
Miért is ne kellett volna fizetnie? Ő használta a lakást teljesen és a barátnője is oda költözött. Ők élvezték a családi lakást amíg én albérletben voltam. Anyukám kollégái szerint ráadásul annyit kellett volna a tesómnak fizetnie, amennyibe nekem az albérlet került, nem kevesebbet.
okt. 31. 16:47
 17/142 anonim ***** válasza:
95%
Hát kérdező, hogy finoman fogalmazzak: messze nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Kb. kihisztized, hogy legyen eladva a lakás, utána meg RÁDÖBBENSZ, hogy a hitelt törleszteni is kell? Hány trillió netes hitelkalkulátor van? Hány milliószor mehettél volna el a bankba megkérdezni, hogy milyen kondíciókkal kapnál hitelt? Olyan vagy, mint egy nagyra nőtt óvodás, már bocsánat, most meg nem érted, hogy miért haragszanak rád :D
okt. 31. 16:48
 18/142 anonim ***** válasza:
95%

" utólag derült ki, hogy nem kapnék hitelt és drágák az ingatlanok"

Aszongya UTÓLAG DERÜLT KI! Utólag! :D Te tényleg 29 éves vagy? Nem inkább simán 9?

okt. 31. 16:50
 19/142 A kérdező kommentje:
De ezt nem én indítványoztam, anyukám mondta, hogy mivel drágább lesz nekem lehet az albérlet és egyedül maradtam, akkor adjuk el a lakást. Nem én kértem, hogy adja el és költöztesse ki a tesómat és nem én döntöttem el, hogy nem lesz eladva.
okt. 31. 16:50
 20/142 anonim ***** válasza:
97%
Jaj te, édes csillag bogár, inkább kérj bocsánatot tesódtól és ezentúl valaki segítsen neked meg akkor ezek szerint anyádnak is gondolkodni. Valaki fogja a kezeteket. Tesód is ilyen kis... egyszerű?
okt. 31. 16:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!