Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszik rám a...

Jogosan haragszik rám a testverem?

Figyelt kérdés

Anyumnak két lakása van, az egyikben én és a tesom laktunk, de en elkoltoztem alberletbe a paromhoz. A lakast anyunk megigerte par eve, hogy eladja, 50-50 lesz, hogy tudjunk majd sajatot venni, ezt tobbszor is kijelentette.

Mivel tesom maradt a lakasban, fizetett nekem havonta egy osszeget 2 even at, ami nekem fedezte az alberlet es rezsi ram eso reszet ahol a parommal eltem. Hiszen ő használta a lakast.

Kozben tesom allitolag koltott is a lakasra, amiben lakott.

Viszont sajnos megszunt a parkapcsolatom, egyedul maradtam az albiban ahol emelni is akartak, es nehez lett volna fizetni.

Ezert anyum azt mondta, akkor eladja a masikat ahol a tesom lakik, ugy is reg megigerte es megkapjuk a felet.

Tesom elkoltozott albiba az eladasig, de kozbe anyukam utana jart a bankban es kiderult, hogy mivel nem tul sokat keresek, hiaba az eladasra szant lakas fele, a fizetesem felét kellene hitelre kolteni.

Inflacio is van, bizonytalan minden, dragak a lakasok es nehez donteni mi legyen. A tesomnak gondolom tobb penze van, de nekem nem.

Ráadásul nekem kozben uj parom lett, akihez oda koltoztem igy szamomra most nem aktualis az eladas.

Anyum vegul ugy dontott, nem adja el, ez 1,5 eve volt, azota ures a lakas.

A tesom viszont, aki elment alberletbe azota nem beszel velunk, de amit leginkabb nem ertek, hogy velem miert nem.

Nem en dontok rola, hogy anyum eladja-e a lakast vagy sem, raadasul ő jobban is keres nálam. Azt mondta atvertuk, nem kapot egy magyarazatot sem anyunktol, de en nem ugy gondolom, anyum donti el mit tesz a sajat hazaval.

Rosszul latom?

29 N

okt. 31. 15:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/142 anonim ***** válasza:
93%

"NEKEM MI KÖZÖM AHHOZ, hogy "

Háényszor mondtad anyádnak, hogy mielőtt bármit is meghirdetne, előbb körbenézel a lehetőségek közt? Nullaszor?

"NEm én vagyok a tulajdonos"

Többek közt ezért szánalmas, hogy az ő tárcáján élősködtél.

okt. 31. 17:10
 32/142 anonim ***** válasza:
89%

Miért fizetnéd? mert ak is hercegno hisztikéje miatt kellett elmennie. Ennyi etrővel neked 0 darab közöd van anyád lakásához így élősködés volt hogy vele meg a kaniddal fizettetted a lakásod. Értem én na kaninak lukkal fizettél, de a tesód mit kapott? Nem őt ehet róla hogy te lettél a húga nem valaki normális.

De hagyjuk a 80 körüli IQ-ddal úgyse fogod megérteni hogy itt te is olyan sáros vagy mint anyád. De a bátyádnak legalább van esze ha már neked nem jutott és elmenekült. Én a helyébe közölném, dugjátok fel a lakást mindketten engem többet nem láttok, akkor se ha bajban lesztek.

okt. 31. 17:12
 33/142 A kérdező kommentje:

Én mondtam, hogy nem olcsó, és egyébként a testvérem még pár éve amikor megint szóba került az eladás mutatta laptopon a hitelkalkulátort és az ingatlan árakat, de az régen volt.

Ráadásul anyukám akart a testvéremmel beszélni személyesen az eladásról, de ő elzárkózott tőle, merthogy nem akar kettesbe beszélgetni, engem is hívni kellene. De én már beszéltem anyukámmal, miért kellett volna mennem? A tesóm emiatt nem ment el, hogy csak ketten, és azóta nem is beszélt anyukámmal.

okt. 31. 17:12
 34/142 anonim ***** válasza:
93%
Ez a csaj teljesen hülye gyerekek, hagyjátok a picsába.
okt. 31. 17:13
 35/142 anonim ***** válasza:
87%
Itt mindenki hülye, csak te vagy a helikopter.
okt. 31. 17:20
 36/142 A kérdező kommentje:
Ha fordítva írtam volna ki a kérdést, hogy én vagyok a tesóm, akkor is engem támadnátok olyan szöveggel, hogy: az anyukád tulajdona, amíg él semmi közöd hozzá, stb.
okt. 31. 17:30
 37/142 anonim ***** válasza:
91%
Reméljük, nem tervezel szaporodni.
okt. 31. 17:34
 38/142 anonim ***** válasza:
90%

Vagy nem.

"miért kellett volna mennem"

Hogy elkerüld ezt a helyzetet te istenbarma...

okt. 31. 17:34
 39/142 anonim ***** válasza:
90%

nem kérdező, akkor is megmondtuk volna hogy hagyd a húgod nagyon nem százas...

Nem gondolkodtat el kicsit se hogy mindenki egyöntetűen az ellenkezőjét mondja annak amit te gondolsz?

okt. 31. 17:35
 40/142 anonim ***** válasza:
97%

A testvéred jól megvolt ott a barátnőjével. Neked is fizetett az egyedül-használat okán. Ő abban a reményben kötözött el onnan, hogy majd kap egy fél lakásnyi pénzt, neked is megoldódik a lakhatásod - azaz nem kell feléd is kecccsölnie -, és lesz végre egy sajátja. Igen, hitellel.

Jogosan érzi, hogy pofára ejtettétek. Te is és az anyád is.

A következő lépésetek (neked és anyádnak) az lesz, hogy te költözhetsz oda, és fizetned a tesód felé nem kell, mert ő "jól keres"

okt. 31. 17:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!