Jogosan haragszik rám a testverem?
Anyumnak két lakása van, az egyikben én és a tesom laktunk, de en elkoltoztem alberletbe a paromhoz. A lakast anyunk megigerte par eve, hogy eladja, 50-50 lesz, hogy tudjunk majd sajatot venni, ezt tobbszor is kijelentette.
Mivel tesom maradt a lakasban, fizetett nekem havonta egy osszeget 2 even at, ami nekem fedezte az alberlet es rezsi ram eso reszet ahol a parommal eltem. Hiszen ő használta a lakast.
Kozben tesom allitolag koltott is a lakasra, amiben lakott.
Viszont sajnos megszunt a parkapcsolatom, egyedul maradtam az albiban ahol emelni is akartak, es nehez lett volna fizetni.
Ezert anyum azt mondta, akkor eladja a masikat ahol a tesom lakik, ugy is reg megigerte es megkapjuk a felet.
Tesom elkoltozott albiba az eladasig, de kozbe anyukam utana jart a bankban es kiderult, hogy mivel nem tul sokat keresek, hiaba az eladasra szant lakas fele, a fizetesem felét kellene hitelre kolteni.
Inflacio is van, bizonytalan minden, dragak a lakasok es nehez donteni mi legyen. A tesomnak gondolom tobb penze van, de nekem nem.
Ráadásul nekem kozben uj parom lett, akihez oda koltoztem igy szamomra most nem aktualis az eladas.
Anyum vegul ugy dontott, nem adja el, ez 1,5 eve volt, azota ures a lakas.
A tesom viszont, aki elment alberletbe azota nem beszel velunk, de amit leginkabb nem ertek, hogy velem miert nem.
Nem en dontok rola, hogy anyum eladja-e a lakast vagy sem, raadasul ő jobban is keres nálam. Azt mondta atvertuk, nem kapot egy magyarazatot sem anyunktol, de en nem ugy gondolom, anyum donti el mit tesz a sajat hazaval.
Rosszul latom?
29 N
64
Tesód helyében én semmilyen körülmények között nem mondanék le a pénzemről. Ha anyám jönne, hogy itt a pénz, elfogadnám. Egyrészt mert az nekem lett ígérve, másrészt azt a sok rosszat amit tőletek kaptam, valamivel ki kell egyensúlyozni
33. Ha haármótokat érint, akkor harmotoknak kellett volna össueülni megbeszelni. Ebben igaza van tesodnak. Nem üzengetni egymásnak.
70. Na látod ez itt a probléma. Anyukádnak nem kellene kedvezni jobban neked csak azert mert neki egy picit jobban megy. Az én anyámnak eszébe se jutna megkulomboztetni a gyerekeit. Pedig vannak különbségek a keresetet illetően.
Azt nem értem hogy miért kellett kikoltözni tesodnak az előadáshoz. Úgy is lehet eladni lakást hogy benne lakik az illető. Mikor eladják, a határidőre kiköltözik. Anyukádnak nem kellett volna kirakni tesódat. Értelmetlen volt.
Szerintem vedd megtiszteltetésnek, hogy tesód még egyáltalán hajlandó volt megismerni az utcán, és fél percet beszélt veled.
Én úgy mentem volna el melletted, hogy tudomást sem veszek rólad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!