Jogosan haragszik rám a testverem?
Anyumnak két lakása van, az egyikben én és a tesom laktunk, de en elkoltoztem alberletbe a paromhoz. A lakast anyunk megigerte par eve, hogy eladja, 50-50 lesz, hogy tudjunk majd sajatot venni, ezt tobbszor is kijelentette.
Mivel tesom maradt a lakasban, fizetett nekem havonta egy osszeget 2 even at, ami nekem fedezte az alberlet es rezsi ram eso reszet ahol a parommal eltem. Hiszen ő használta a lakast.
Kozben tesom allitolag koltott is a lakasra, amiben lakott.
Viszont sajnos megszunt a parkapcsolatom, egyedul maradtam az albiban ahol emelni is akartak, es nehez lett volna fizetni.
Ezert anyum azt mondta, akkor eladja a masikat ahol a tesom lakik, ugy is reg megigerte es megkapjuk a felet.
Tesom elkoltozott albiba az eladasig, de kozbe anyukam utana jart a bankban es kiderult, hogy mivel nem tul sokat keresek, hiaba az eladasra szant lakas fele, a fizetesem felét kellene hitelre kolteni.
Inflacio is van, bizonytalan minden, dragak a lakasok es nehez donteni mi legyen. A tesomnak gondolom tobb penze van, de nekem nem.
Ráadásul nekem kozben uj parom lett, akihez oda koltoztem igy szamomra most nem aktualis az eladas.
Anyum vegul ugy dontott, nem adja el, ez 1,5 eve volt, azota ures a lakas.
A tesom viszont, aki elment alberletbe azota nem beszel velunk, de amit leginkabb nem ertek, hogy velem miert nem.
Nem en dontok rola, hogy anyum eladja-e a lakast vagy sem, raadasul ő jobban is keres nálam. Azt mondta atvertuk, nem kapot egy magyarazatot sem anyunktol, de en nem ugy gondolom, anyum donti el mit tesz a sajat hazaval.
Rosszul latom?
29 N
Tesód valós, hogy számít a lakás eladasi árának a rá eső részére. Tekintve, hogy neki az utolsó információja szerint az ígérve volt. Nem kapott arról infót, hogy ne számítson arra az ráeső, fél, összegre, mert az egész neked megy (amit te szeretnél)
Lehet úgy van vele, hogy bár undorodik a viselkedésetektől, de anyukátokban lesz annyi gerinc és becsület hogy egyenlően osztja el a ház árát köztetek
Ha még akkor is átb*sszátok, hogy eladjátok a házat és nem szóltok neki, a teljes össze pedig a tiéd lesz, az sem lenne meglepő ha következő találkozásnál leköp
De amúgy nagyon átlátszó a szándékod. Az egész árat szeretnéd a háznak nem csak a felét.
Tudtad, hogy tesód nem fog lemondani a te javadra, így kitalaltad ezt a manipulatív tervet, hogy anyádat megvezeted mert tudtad hogy te vagy a kedvenc, sikerülni fog.
Nem értem, hogy miért akarsz még a tesóddal bármit is? Neked az az egyszerűbb pénzügyileg ha ő nincs a képben.
Amit el tudok képzelni, hogy bántja az egódat hogy tesód kilépett az életetekből. Azt hitted, hogy még ekkora átb*szás után is majd kezes, kedves és szeretettel teli lesz feléd. Aztán nem úgy lett, leléppet sőt még ignorál is, amit az egód nem tud kezelni és most ott tartasz hogy mindenkinek a hibája, kivéve a tiéd.
Ha az anyádat rá tudtad venni, hogy a tesodat kipakolja a lakásból és hogy (majdnem) eladja azt, akkor arról is megtudod őt győzni, hogy vegye fel a kapcsolatot tesóddal.
De fogadjunk, hogy azt nem erőlteted
# 76
Csak magadat, arról, hogy nem a te hibád hogy ott tart a dolog, ahol.
Te kezdeményeztél tesódnál mióta kiköltöztettetek? Felhívtad, írtál neki, megprobáltad te magad elmagyarázni neki a helyzetet?
Vagy te is és anyád is azt várja, hogy majd ő megy vissza hozzátok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!