Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszik rám a...

Jogosan haragszik rám a testverem?

Figyelt kérdés

Anyumnak két lakása van, az egyikben én és a tesom laktunk, de en elkoltoztem alberletbe a paromhoz. A lakast anyunk megigerte par eve, hogy eladja, 50-50 lesz, hogy tudjunk majd sajatot venni, ezt tobbszor is kijelentette.

Mivel tesom maradt a lakasban, fizetett nekem havonta egy osszeget 2 even at, ami nekem fedezte az alberlet es rezsi ram eso reszet ahol a parommal eltem. Hiszen ő használta a lakast.

Kozben tesom allitolag koltott is a lakasra, amiben lakott.

Viszont sajnos megszunt a parkapcsolatom, egyedul maradtam az albiban ahol emelni is akartak, es nehez lett volna fizetni.

Ezert anyum azt mondta, akkor eladja a masikat ahol a tesom lakik, ugy is reg megigerte es megkapjuk a felet.

Tesom elkoltozott albiba az eladasig, de kozbe anyukam utana jart a bankban es kiderult, hogy mivel nem tul sokat keresek, hiaba az eladasra szant lakas fele, a fizetesem felét kellene hitelre kolteni.

Inflacio is van, bizonytalan minden, dragak a lakasok es nehez donteni mi legyen. A tesomnak gondolom tobb penze van, de nekem nem.

Ráadásul nekem kozben uj parom lett, akihez oda koltoztem igy szamomra most nem aktualis az eladas.

Anyum vegul ugy dontott, nem adja el, ez 1,5 eve volt, azota ures a lakas.

A tesom viszont, aki elment alberletbe azota nem beszel velunk, de amit leginkabb nem ertek, hogy velem miert nem.

Nem en dontok rola, hogy anyum eladja-e a lakast vagy sem, raadasul ő jobban is keres nálam. Azt mondta atvertuk, nem kapot egy magyarazatot sem anyunktol, de en nem ugy gondolom, anyum donti el mit tesz a sajat hazaval.

Rosszul latom?

29 N

okt. 31. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/142 anonim ***** válasza:
93%

Tehát a testvéred szép nyugodtan éldegélt abban a lakásban, amikor te hirtelen uyg döntöttél, jó lenne ha annyira leadási, meer neked drága az albérlet. Hugo kikoltozott, te meggondoltad magad, mert drága a hitel.

Hát ja, ugyan miért haragudht?

okt. 31. 15:53
 2/142 anonim ***** válasza:
97%
Miért nem költöztök vissza abba a lakásba??? Minek fizetitek az albérletet??
okt. 31. 15:55
 3/142 anonim ***** válasza:
96%
De most azt nem értem. A lakás üres. Jelenleg senkinek sincs rá szüksége. Miért nem adja el akkor anyukád? És elfelezi az árat, ti meg azt kezdtek vele, amit akartok. Elrakjátok mondjuk és ha jobban keresel, veszel fel hitelt. Vagy bármi. Vagy akkor már legalább adja ki albiba valakinek, hogy lakva legyen, ne romoljon annyit az állapota. És legalább abból bevétele is lesz. Ha teljes egészében nektek szánja azt a lakást, akkor a bejövő bérleti díjat is félre rakhatja és ha eladja, a bérleti díj bevételét is elfelezheti közöttetek.
okt. 31. 16:05
 4/142 anonim ***** válasza:
95%
Hogy jogosan haragszik-e rád, amiért a hülyeséged miatt másfél éve drága albérletben él, közben pedig ott az üres lakás, ahonnan szintén a te sz@rkavarásod miatt kellett elköltöznie? Hogy gyakorlatilag hülyét csináltatok belőle, és ő évek óta havi szinten százezreket dob ki a semmire, teljesen feleslegesen, mert te nem bírsz magaddal? Nos igen, határozottan jogosan haragszik.
okt. 31. 16:07
 5/142 A kérdező kommentje:
Nem én tehetek róla, hogy drágák az ingatlanok és anyukám nem adja el. Ha megkapnám a lakás árának a felét, elmondta a hitelközvetítő, akkor nagyon sok hitelt kellene felvennem. Mivel hajadon vagyok és nem járnak nekem kedvezmények, nem jutnék vele előrébb, ha megkapnám a pénzt anyukám szerint. Én most a párommal lakom.
okt. 31. 16:11
 6/142 A kérdező kommentje:
Arról sem én tehetek, hogy anyukám mit ígért meg nekem vagy a tesómnak, közben megváltoztatta.
okt. 31. 16:12
 7/142 anonim ***** válasza:
97%
Igen, jogosan, kb hülyét csináltatok belőle a te élhetetlenséged miatt.
okt. 31. 16:14
 8/142 A kérdező kommentje:
De ez 1,5 éve volt, és nem én döntök arról, mit tesz az anyukám a lakással. A tesóm szerintem ezt túlgondolja, megrögzött lett ezzel kapcsolatban és nem a jelenben él.
okt. 31. 16:17
 9/142 anonim ***** válasza:
95%
Azért a tény mégiscsak az, hogy addig variáltál, meg szálltál virágról virágra, amíg anyuval együtt teljesen feleslegesen kiraktátok tesódat a lakásból, mint kiderült teljesen feleslegesen. Tesóddal másfél éve egy vagyont dobattok ki az ablakon, minden hónapban. ÉS igen, te kavartad meg a levest tesód körül, te indítottad a lavinát, hogy neki végül el kellett költöznie, nehogy már kitaláld hogy nem tehetsz róla. De a legrosszabb, hogy mindezt teljesen feleslegesen. Nem tudod hogy mit akarsz, költözöl kantól kanig, csóri tesódat meg szívatjátok. Én is kiléptem volna ebből a tesód helyében, ti meg anyuval ketten szórakozzatok azzal, aki eltűri nektek.
okt. 31. 16:19
 10/142 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, te mit szólnál, ha a te élnél abban a lakásban csinosítanád, költenél rá a tesód meg egyszer csak benyögi most azonnal költözz mert kell neki a fele pénz. Te kiköltözöl utána meggondolja magát, te fizetsz kemény százezreket a lakás meg ott áll évekig üresen csak mert ő fogott egy újabb kandúrt akihez odacuccolhat. Ugye örülnél és hálás lennél neki?
okt. 31. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!