Van gyereked?

Figyelt kérdés

Ha van megbántad, hogy lett?

Ha nincs, megbántad, hogy nem lett?

tegnapelőtt 17:16
A kérdező szavazást indított:
Egy van, és nem bántam meg, hogy lett.
Egy van, és megbántam, hogy lett.
Nincs, és nem bántam meg, hogy nem lett.
Nincs, és megbántam, hogy nem lett.
Több is van, és egyiket sem bántam meg.
Több is van, és van, amelyiket megbántam.
Több is van, és mindet megbántam.
188 szavazat
1 2 3 4 5
 1/45 anonim válasza:
84%

Nincs, de a reménytelen ismerkedés miatt. Vagy a nyomikat találom meg, vagy olyanokat akik egyfolytában halogatják a találkozót. Mindegy is, ezt két szóban is le lehetne írni, vagy írhatnék egy regényt róla.

Lényeg a lényeg, hogy olyan célokat próbálok elérni amit egy magam is meg tudok tenni és így próbálok boldog lenni. Ez van.

tegnapelőtt 17:37
 2/45 anonim ***** válasza:
84%
Egy van, nem bántam meg. Kicsit sajnálom, hogy nem lett több. Szívesen vállaltam volna 3-4 gyereket.
tegnapelőtt 17:52
 3/45 anonim ***** válasza:
76%
Négy van. Imádom őket, nem bántam meg, de ha most kezdeném nem szülnék egyet sem..
tegnapelőtt 17:53
 4/45 anonim ***** válasza:
85%
Nincs, jelen élethelyzetembe nem férne bele, de nem gondolom, hogy ez egy végleges dolog, szóval szavazni se tudok. Kéne egy olyan opció, hogy nincs, de szeretnék
tegnapelőtt 17:58
 5/45 qborka ***** válasza:
89%
Nincs. Nem találtam olyat,akivel vállaltam volna. Most pedig már nem lehet.
tegnapelőtt 18:05
 6/45 anonim ***** válasza:
84%

Még elég fiatal vagyok, nem vagyok benne biztos hogy szeretnék.

Bírom a kisgyerekeket a nagyobbakkal is megtalálom a közös hangot de a terhesség, szülés és az első egy év gondolata teljesen kikészít. Nem érzem azt a mindenképpen gyereket akarok érzést. Nem tudom, majd adja az élet, hogy alkalmas lesz e vagy sem.

tegnapelőtt 18:09
 7/45 anonim ***** válasza:
76%
Van 2 gyerekem. Nem bántam meg őket. De ha most nem lenne még, akkor biztosan nem vállalnék. És nem a gyerekek miatt.
tegnapelőtt 18:38
 8/45 anonim ***** válasza:
80%
Nincs és nem is lesz. Nem bánom egyáltalán 37 éves vagyok. Anyagi oka is van de ami a legfontosabb nem tudnék megbízni senkiben ennyire hogy én gyereket szüljek neki. Nő vagyok tehát én lennék kiszolgáltatott helyzetben én ezt SOHA senkiért nem vállalnám. Nincs bajom a gyerekkel sőt nagyon sok jó barátomnak több gyereke is van. Imádom őket de saját gyereket nem szeretnék.
tegnapelőtt 18:39
 9/45 anonim ***** válasza:
81%

Én huszonévesen sosem gondoltam volna hogy nekem nem lesz. Mindig is szerettem volna. Még van kis reményem, de kezdem elfogadni hogy nem lesz se családom, se gyermekem. Pedig MINDEN adott volt hozzá az anyukán kívül.

Nálam is az ok, a megfelelő társ hiánya. Pedig több kapcsolatom volt, és nem csak pár hónaposak. De valahogy senkivel nem jutottunk el odáig. De nyilván valahol ez az én hibám is.

Én is azt látom ismerősi körben (nők/férfiak), hogy inkább az elhatározás, a párkapcsolat, az elköteleződés hiánya miatt csúszkálnak ki az emberek a gyerekvállalási időből. És általában nem anyagi okai vannak. Mert ebben a szép új magamutogató világban, ugyebár mindig van jobb, szebb, okosabb mint akivel együtt vagyunk, aki éppen adott. Akivel a "babaprojektbe" bele lehetne vágni. És így végül sosem lesz jó senki eléggé :D :D :D

És most magam felett is pálcát török, de van önkritikám legalább. Aki amúgy szeretett volna, de most arra hivatkozik, hogy "nem találta meg a megfelelő társat hozzá"... azt nagy részben magának is köszönheti. Legyen az nő vagy férfi.

49/F

tegnapelőtt 18:44
 10/45 anonim ***** válasza:
82%

Nincs, és nem is annyira szeretnék ha nincs meg a megfelelő anyagi környezet és társ hozzá.

A semmire nem fogok szülni, a támogató/szerető társ pedig elhagyhatatlan nekem.

Szóval, amennyiben minden adott hozzá, akkor miért ne (de akkor is csak max 2 gyerek) de addig nem amíg hiányoznak az alapok egy kényelmes, egészséges gyerekneveléshez, kizárt.

Viszont, ha esetleg kifutok az időből az elvárásaim miatt, nem lesz lelkiismeret furdalásom, vagy megbánásom. Én döntöttem úgy ahogy.

26/N

tegnapelőtt 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!