Van gyereked?

Figyelt kérdés

Ha van megbántad, hogy lett?

Ha nincs, megbántad, hogy nem lett?

jan. 4. 17:16
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
76%
Nincs és nem is lesz. Nem bánom egyáltalán, szerencsére a párom is így gondolkodik.
jan. 4. 21:30
 22/48 anonim ***** válasza:
29%
Nem szültem egyet sem, mert férfi vagyok.
jan. 4. 21:32
 23/48 anonim ***** válasza:
80%
#22 nem az volt a kérdés, hogy szültél-e, hanem hogy van-e
jan. 4. 21:34
 24/48 anonim ***** válasza:
70%

Nincs, és bevallom nagyon fáj, hogy nincs.

Sajnos elpazaroltam 10 évet az életemből egy olyan nőre akire ma már ránézni se tudok. Ő pedig meddő volt.

Bár 41 vagyok, de még bízok abban, hogy sikerül megismernem azt a nőt akivel vállalhatok gyereket, és együtt élhetjük le az életünket.

jan. 4. 21:57
 25/48 anonim ***** válasza:
49%
Nincs, szerettem volna, de mindig kifogom a nyomi, lelkibeteg vagy beképzelt nőket, úgyhogy 38 éves férfiként kezdem feladni.
jan. 4. 22:39
 26/48 anonim ***** válasza:
60%
Egy van és nem bántam meg. Jo lenne meg egy de nem keresek olyan jol hogy kenyelmesen feltudjak nevelni 2 gyereket es a felesegem sem olyan talpraesett hogy talalnon maganak egy normalisan fizeto munkat
jan. 4. 23:00
 27/48 anonim ***** válasza:
52%
Nincs még, de akarok majd. Még egyetemezek így még egy picit hátrébb van. Az ideális személy, akinek szülnék, az megvan, de egyszer szeretnénk a megfelelő anyagiakat megteremteni a gyerekeknek. Mármint ez a terv, de mostanában ezen picit elgondolkozok, hogy nem e lesz túl későn 30 évesen gyereket vállalni, mert mindenképp szeretnék legalább 2 gyereket majd.
jan. 4. 23:00
 28/48 anonim ***** válasza:
51%

Van 2.

Annyi elvarasom van magammal szemben, hogy tökéletes szulo probaljak lenni, hogy mindig rajovok ahogy telik az ido, hogy egyre nehezebb, es nehezebb. Az vilag amiben meg jelenleg élünk, egyre fortelmesebb, és mi lesz még...?! Ezzel a tudassal ha most kéne gyermeket vallalnom, lehet nem vallalnek. Viszont a csalad es szeretetuk, az akárhonnan nezzuk mindennel tobbet er. Ezt sajnalnam ha hianyozna az eletembol

jan. 4. 23:31
 29/48 anonim válasza:
66%
Nincs, de szeretnék majd kettőt 5-10 év múlva. Remélem addigra felnövök a feladathoz.
jan. 4. 23:32
 30/48 anonim ***** válasza:
71%

Egy van, és nem bántam meg, életem legjobb döntése volt. Egyet szerettem volna mindig, mert én nagyon óvatos vagyok, és úgy gondolom, egyet fel tudunk nevelni és meg is tudunk adni neki mind.

Ha milliomos lennék, vagy lettem volna, lett volna több gyerekem is. Szeretem a gyerekeket.

De nekem fontosabb, hogy támogatni tudjuk megfelelően.. És jól döntöttünk úgy gondolom.. 17 éves lányunk van most. Kerek vele az életünk.

jan. 4. 23:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!