Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondtam a családomnak...

Elmondtam a családomnak mennyit kerestem és azóta máshogy viselkednek velem, ez gyakori?

Figyelt kérdés

Pár éve vállalkozunk a párommal, közös cégünk van, a szaktudásunkból élünk. Szándékosan sosem beszéltem a pénzről, hogy ki-mennyit keres, pedig szerintem ennek családban nem kellene tabunak lennie. Azonban nemrég volt egy értékesítésünk és 9 nap alatt közel 3 millió Ft nyereség jött be.. Nem 9 napot dolgoztunk érte, a tudásunkat évek alatt rajtuk és a munka ebben mondjuk 3 hét volt, de 9 nap alatt jött be részletekben az összeg. A lényeg, hogy boldog voltam, mert nem tudtam pontosan előre mennyi lesz a bevétel és én hülye, amikor jó volt a hangulat és kérdezték mi ujság nagyon más nem jutott eszembe. Nem akartam mondani, de elmosolyodtam és kiszaladt. És csak néztek, hogy mi van, de akkor még nem szóltak semmit.

Azonban a rá következő hetekben visszahallottam, hogy tesóm a hátam mögött kibeszél apámnak, meg szóba került a karácsonyozás és karácsonyi költekezés és viccesen mondta apám, hogy "majd kérünk kölcsön "Zolitól". stb.

Meg még pár hasonló mapróság, megjegyzés, amik előtte sose voltak. Nem tudom amúgy mit hittek, miért vagyok vállalkozó vagy mennyit kereshetek előtte, de amióta ezt így megtudták án úgy érzem más szemmel néznek rám. Mintha nekem mostantól nem járna tőlük annyi, mitn pl tesómnak, mert én nekem több pénzem van. Amit persze magam termeltem meg.

okt. 12. 14:31
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
85%

"csakhogy a kérdező is pénzéhes, simán tartaná a markát a potya kajáért azt hiszi neki is jár, de adni nem ad semmit mert nehogy már...ha ilyen gyerekem lenne még örülnék is ha nem kell többet találkoznom vele."

Es a másik testvér nem penzehes mert elfogadja a kaját? A másik testvér talán tudod hogy ad a szülőknek?

Vagy csak azért mert ő csorobb akkor neki több jár?

okt. 14. 15:00
 32/32 anonim ***** válasza:
Értető. Több a pénz, ilyenkor megjelenik mindenki is és tartják a markukat, hogy adjál nekik, hogy te fizess mindent is. Vigyázz magadra és okosan. Ilynekor képesek lelkiismeret furdalást kelteni, megsajnáltatni magukat, különböző érzelmi maniőpulációkat alkalmazni. Védd meg magad pl: Én megcsináltam vegyetek példát rólunk és nektek is meg tud lenni ennyi vagy akár több pénz is, előttük is ott a lehetőség.
okt. 27. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!