Hogyan kéne viselkednem majd vele ha bántott testileg/lelkileg,magamra hagyott és eldobott mint egy szemetet?
Ne fogadd a lakásodon.
Nyilvános helyen ülj le vele. Mondd el neki, hogy neked megvan már a saját életed. Sajnálod, hogy így alakult a sorsa, de te nem tudsz rajta segíteni. Neked a saját életedet kell építened.
Ne keressen. Ezt meg kell értenie. Sok sikert kívánsz neki az életéhez.
Lehet, a nyakadba akarja varrni magát, pénzt pumpolni.
Tartsd magadtól távol.
És tényleg ne fogadd a lakásodon. Vsn valakid? Nem tudna veled lakni mostanában?
Hogykellettél volna neki mikor börtönben volt??? Bíztos nem saját akaratábol ment börtönbe és ahogy kijött egyből te vagy neki az első.
Nem dobott el csak bekelet volnulnia a börtönbe én 19 vagyok. És bíztos nem lökném el nagam mellöl csak azért mert több évig börtönben volt. Ha ennyire fáj neked és síesz utána ha szóba hozzák neked az apukádat akkor csak nem lehet olyan rossz apa. Főleg hofy jobban szeretted őt mint anyádat. Találkozz vele és beszéljétek meg. Te nem tudhatod mi mindenen ment keresztül a börtönbe és csak az erösítette hogy ha ujra szabadlesz akkor láthat téged. Te vagy neki a mindene. Hát nem látod. Épp hogy szabadult már felkereset. Szedd össze magad és álj elé
"6 éves voltam amikor börtönbe került,most 18 vagyok. Mindössze egyszer láttam ez idő alatt."
Ha börtönben volt, akkor nyilván nem rajta múlt, hogy csak egyszer láttad, hanem terajtad. Mert ez úgy van leírva, mintha vádként mondanád róla.
Ez semmit nem változtat azon, hogy amíg a börtönben volt (van), addig csak rajtad múlt, hogy találkoztatok-e vagy sem. Ezt tehát apádnak nem, csak saját magadnak róhatod fel.
Egyébként meg csak abból tudtunk kiindulni, amit leírtál. Ha lényeges körülményeket elhallgattál a nyitóban (márpedig így volt, ezeket írtad le a 8-asban), akkor ne várj használható válaszokat.
Össze vissza beszélsz. Ha börtönben volt, hogy látogatott volna meg. Aztán írod, hogy jobban szeretted mint az anyád, aztán meg hogy ütött-vert, aztán meg, hogy már mikor megszülettél eldobott. Ha így volt, mit szerettél rajta.
Szerintem a fejedben tegyél rendet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!