Hogyan kéne viselkednem majd vele ha bántott testileg/lelkileg,magamra hagyott és eldobott mint egy szemetet?
Azt írod elvette a legnagyobb vágyad egy testvért.
Megölte a testvéred vagy mi?
Olyan össze vissza írsz, hogy borzalom
11-es, nem összevissza ír, hanem ez csak a szóköz nélküli újabb agymenése.
Néha előkerül, szerintem más profilról, kiír 4-5 botrányos kérdést, aztán vagy bannolják, vagy eltűnik.
Hát aztán jó sokat tudtok :D igen tuti nagyon jó "apa" volt.Alkesz volt és vert,ami nem atyai intés volt hanem rendszeres!Mikor megszülettem már akkor eldobott,erre lettem ítélve.És nem csak hogy tönkretett lelkileg de elvette tőlem amire gyerekként a legjobban vágytam,egy testvérre!És de,ő döntése volt minden,a börtön a pia MINDEN.Nyílván csinált dolgokat amiket nem kellett volna,na EZ rohadtul az ő döntése volt.
De irod én apa lánya tipus vagyok apámat szerettem a leg jobban még anyámnál is jobban. De eldobot nem látogatott úristen fejezdmár be. Neked kellet volna meglátogatnod őt. Ő börtönben volt hogy látogasson meg téged. Szerintem az agyadba rakj rendet. És ne üsd egyik szavaddal a másikat. Alkesz volt még te is lehetsz az. Ha ütöt gyermek korodban akkor hogy szerethetted akkor őt jobban mint anyukádat? ??? Mert nem értem. Nyilván rohadtul fogsz te is olyan döntéseket hozni amiről majd rohadtul te döntésed lessz mivel mindenki követ el hibákat. Nincs tökéletes ember
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!