Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a helyzetben kinek van...

Ebben a helyzetben kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Nemrég volt a szülinapom és egy nagyobb családi összejövetelt tartottunk, ahová meg lett hívva a keresztszüleim és a fiuk aki 3 évvel idősebb mint én (20 éves). Eddig is ismertük nyilván egymást mindig nagyon kedves volt, nyilván sosem lelkiztünk de azért jól megvagyunk egymással. Elkezdtünk beszélgetni minden oké volt, mesélt az állásáról, aztán a suliról kérdezett meg az osztálytársakról. Én megmondtam hogy nem jó az osztályom, bántanak mert nem vagyok szép és kacsacsőrű emlősnek meg kutyának hívnak. Erre rávágta hogy miért nem verem meg őket. Viccnek vettem, és valami olyasmit mondtam hogy nem hiszem hogy az iskola értékelné, meg az erőszak szerintem nem megoldás. Erre közölte hogy látszik hogy nő vagyok, mindig mindenre csak a kifogásokat keresem. Majd hozzá tette hogy ezért nem kellene hogy szavazzunk. Először bámultam rá (Azt hittem hogy viccel), majd szépen(!) megkértem hogy távozzon. És ő erre elkezdett csapkodni, és ő volt felháborodva hogy én mit képzelek magamról. A családom fele szerint igaza volt, mert nem kellett volna e miatt elküldenem a saját szülinapi bulimról.

tegnap 21:15
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

A te szülinapod volt, a te döntésed. Neked kell jól érezned magad nem nekik.

Akármennyire nem adják meg neked, igazad volt. Nyilván azért kicsit furcsa hogy egyből hazaküldted de szerintem nagyon jó lépés is volt egyben mert lehet ivott volna párat és nem csak szóban említette volna a verekedést hanem meg is mutatta volna. Látszik a megnyilvánuláson. Azért Boldog Szülinapot neked

tegnap 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Én ilyen primitív véglénynek nemcsak a szülinapomon mutatnám meg hol az ajtó
tegnap 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem felesleges volt balhét generálnod azzal, hogy elküldted. Elég lett volna otthagyni a francba.
tegnap 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon büszke vagyok rad, és minden nő nevében köszi! ❤️

49/N

tegnap 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
72%

Jól tetted!

35/N

tegnap 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Eléggé bunkó volt, az biztos. Én nem küldtem volna el, de az biztos, hogy az életkedvét is elvettem volna, olyant feleltem volna neki.
tegnap 22:29
 7/7 LuckyLevi ***** válasza:

Szerintem is túlzás volt elküldeni, csak, azért mert nyomorék. Elég lett volna otthagyni. És többet nem hívni szülinapi zsúrra.

Amúgy a család fele szerint miben volt igaza?

ma 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!