Kinek van igaza ebben a helyzetben? Néha már teljesen összezavarodok?
Neked van igazad, hisz neked már "családod van" és a szülőknek támogatást kellet volna nyújtaniuk nem pedig lelkileg zsarolni téged.
Nem elszakította a kisfiadtol a "családot" hisz az a te gyermeked.
Család menjen látogatni stb.
Le a kalappal eloted hogy egyedül egy gyerekkel így helyt tudtál állni.
Szülők magukba nezhetnenek hogy mind ezt a nehézséget miért vállaltad el holott maradhatnak volna otthol is??? Nem jutott eszükbe hogy valamit hibazhatak.
Legjobb védekezés persze a támadás hogy te vagy a sza...r ember.
Nem foglalkozik velük kérdező.
Fiadnak élj és magadnak.
Teljesen jól jártál el,amúgy sem egészséges hosszabb távon,hogy mindenki együtt lakik(összes tesód,szüleid,neked a gyereked meg majd a leendő párod).
A szüleid és a tesóid sem normálisak.
Ne foglalkozz velük.Jogod van elköltözni.Ha látni akarják a gyereket,akkor emeljék meg a seggüket és jöjjenek ők.Miért neked kéne menni mindig?
Nincs jogod? Neked ahhoz is jogod lenne, hogy soha többé ne vidd oda a gyereket. Én ezek után nem is tenném.
A "családodnak" fáj, hogy te egyedül el tudod tartani magadat meg a gyereket, és jól megvagytok, miközben ők ÖTEN nem jutnak sehová, és mindenki a másikra akarja kenni a munkát most, hogy te nem vagy ott csicskának.
Az irigységbe betegszenek bele, amiért neked jó, nekik pedig sz**, és tehetnének ellene, de inkább csak rinyálnak és másokat hibáztatnak.
Abszolút neked van igazad, és komolyan mondom, addig haza se menj, amíg bocsánatot nem kérnek, és nem kezdenek el megváltozni. Különben addig fognak a nyakadra járni, amíg megsajnálod őket, hazaköltözöl, és szépen elszedik majd a pénzed, te meg visszaállhatsz takarítani meg mosni, mint Hamupipőke.
Pont ma olvastam (ismét) a mérgező szülőkről. 10 pontba szedik, az egyik pont a bűntudat keltes.
Jo, hogy eljottel, hatha a tesoidnak is segítesz a peldaddal. Nem tudom, hogy kell csinálni, de ne legyen lelkiismeretfurdalasod. Jol csinaltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!