Negyven éves vagyok,28 évesen mentem férjhez úgy, hogy soha nem szerettem a férjemet. Van valakin hasonló helyzetben?
Szia!
Engem azért bővebben is érdekelne, hogy miért mentél hozzá, ha végülis nem szeretted? Jó volt a szex vele? Biztonságot nyújtott? Ez volt az ok amiért megállapodtál?
Tudod, valahol megértelek, sőt, lehet nagyonis.
Nézd, én jelenleg 21 éves lány vagyok, Hálistennek volt szerencsém igazi szerelemben, de az elmúlt, tönkrement. Őt simán el tudtam volna képzelni férjemnek, a gyerekeim apjának :(
Ez már két éve...
Két éve kinlódok a párkapcsolatokkal, nem tudok kötődni senkihez úgy igazán, nem találom a magam ideálját (de még meg sem tudom mondani hogy lényegében mi az amit keresek). És ez baj!
Pedig én még csak 21 éves vagyok, de nagyon kezdek belebetegedni és nagyon hajlok lassan affele hogy akárki jöjjön az utamba, jó lesz, csak állapodjak meg én is, legyen nekem is családom majd hamarosan (mert szeretnék gyerekeket, és lehetőleg még 30 alatt). És akárhogy is nézzük az óra ketyeg, a biológiaival együtt... Párkapcsolatnál mindig megvan az a pár év ahol még "próbaidőszak" van, legalább egy év a lagzi tervezési ideje, ez mind mind idő...tehát ahhoz hogy nagyjából meglegyen a 30 alatti szülésem, ahhoz igen-igen találnom kéne lassan egy férfit.
Megkeresedésében sok nő ahhoz megy hozzá, vagy épp azzal van akibe belebotlik, mert érzi hogy kell valaki, de mégsem az igazi :(
Nagyon sajnálom az ilyen nőket, és csakis kitartást tudok mondani nekik, én hiszem hogy van élet 40 fölött is, társkereső oldalakon, vagy ha épp szociális vagy akkor kinn az utcán, stradon/edzőteremben stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!