Negyven éves vagyok,28 évesen mentem férjhez úgy, hogy soha nem szerettem a férjemet. Van valakin hasonló helyzetben?
Hiba...
Olvasd el mit csináltál... Ezen nincs mit magyarázni.
Magyarországon az van a nők fejébe verve, hogy család, férj, gyerek kell, anélkül semmi vagy, így aztán, csak úgy mint az a 21 éves kis ptsa, hajtják a nők a Szent Család alapanyagát. Magukat nem is nézik, ők mit szeretnének TÉNYLEGESEN, csak követik a parancsot. Egy idő után az se baj ha nem szeretik a férfit, vagy iszik a férfi, verekedik, játékgépezik, stb, megvan a magva, szülni kell, legalább kettőt.
A kedvenc nagynéném is beleesett ebbe, felnevelt két haszontalan pulyát, elviselte az alkesz férjét, a család nevében, hiszen elválni BŰN!! Kezeletlen méhnyakrákban hunyt el....Tudta hogy beteg.
Anyukám is megszült bennünket a bátyámmal, mert JajaGyermekAjándékSzüljélmár, hát olyan is volt a gyerekkorom/unk....Senki de senki nem mondta/ja meg a nőknek, lehetnek mások is, nem csak biorobotok.
Szerencsémre kikerültem abból a beteg országból és végre olyan életet élek amilyet ÉN szeretnék.
Szerencsére nem működtek a kapcsolataim, mert idekinn várt rám az akit szerethetek és boldoggá tehetjük egymást mindenféle sallang nélkül, úgy igazán <3
Fű, de le leszek pontozva xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!