Mit reagálnátok, ha a 8 éves gyermeketek keresztanyja így viselkedne?
Hagynám hogy jóvá tegye. A gyereknek most még el lehet magyarázni hogy kereaztanyunak sok dolga volt a babaájával stb..
Viszont ez a számlaszámos, küldök pénzt ajándékba nekem rideg.
#1-es vagyok
Miért csak a nagyszülőket hívjátok fel együtt?
Szerintem hagyd, hogy jóvá tegye, nem direkt tette. Az érthető hogy egy kisgyerekmek mennyire rosszul esik ez.
Amilyen lelkiállapotban volt, annyira le tudta húzni, hogy se ünnep, se semmi nem érdekelte és ilyenkor lehet hogy pont a negativitás elkerülése miatt nem keresett senkit.
Lehet megerősítés lett volna ha keresitek, de az is az igazság, hogy a felnőttnek kell keresnie a gyereket és nem fordítva.
Depressziósan kisebb gondja is nagyobb volt mint a te fiad. Azt irtad probaltad felvenni a kapcsolatot, akkor miert nem adtad oda a telefont a gyereknek?
Karacsonykor szepen felhivhattatok volna egyutt. Máskor is volt hogy pár hónapig nem jelentkezett..egyrészt nem csak neki kéne, másrészt ez a keresztszülőség lehet neki nem anynit jelent mint nektek. Ha azt nézzük ö egy barát,nem csaladtag, nyilvan kevesbe erdekli a gyereked.
Túlreagálod ezt az egész keresztszülősdit...
A fiad nehogy már ettől legyen maga alatt, hagyjuk már...
Hálás lennék ezért a keresztanyuért, aki eddig ilyen jó volt és most, hogy beteg, segíteném, ahol tudom.
A mi keresztanyánk családtag, a sógornőm. Csak a címre volt büszke néhány napig. Soha nem játszott, babusgatott. Kb. 6 éves gyermeknek Tescós zacskóba tekert melegítőnadrágot dobott az asztalra, még csak nem is a gyermeknek adta. Soha nem kérdezte meg hogy van. Minden közeledést durván hárított. Igazából a testvérem erőltette, hogy ő akar lenni a keresztapja. Nem akartam visszautasítai, hiszen a testvérem. Ő sem viselkedett soha keresztapa módjára, vagy akár mint normál szeretető rokon...
Légy hálás ezért a keresztanyáért és segítsd át a nehéz időszakon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!