Mit reagálnátok, ha a 8 éves gyermeketek keresztanyja így viselkedne?
18-as, ugye nem baj, ha nem mindenki egyformán éli meg? És mondjuk örül, hogy fel bír kelni, meg a gyereket életben tudja tartani. Nekem tök fájdalmas, ahogy a kérdező ehhez áll.
“Értem én, hogy a depi sem lehet jó, ami volt neki és elmúlt, de szerintem nem mentség rá, hogy miért kellett ekkora csalódást okoznia egy kis gyereknek.” Lehet, hogy nem múlt el? Lehet, hogy nem érted? Lehet, hogy segíthetnél a gyereknek, hogy ne legyen “ennyire csalódott”? Az enyém is 8, simán meg lehet vele beszélni ilyesmit.
A válaszok többsége talán segít, hogy megérts valamit.
Kérdező, remélem nem lesz másik gyereked, mert ugye ha a másodiknál depis lennél, akkor is kötelességed lenne ugyan úgy mindenkivel foglalkozni mint most. Akkor is ha lelkileg naponta háromszor belehalsz. Mert ugye milyen szemét féreg lennél ha nem mosolyognál állandóan akkor is ha öngyilkossági gondolataid vannak.
Látszik a te feneked végig ki volt nyalva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!