Mit csináljak ha az öcsém bánt? De én nem tehetek semmit mert ha már szólni merek szalad anyához . Tesóm 8 éves én 13 éves lány vagyok.
Ismerős szitu csak nálunk 6 év volt a korkülönbség
Én voltam 13 húgom 7 éves ugyan ezt csinálta ja és még most is pedig már 16éves én meg 22
Szüleid ráhagyják egyszer azért mert még kicsi
Utána meg már nagy
És nem érdeklik oldjuk meg magunk egymás között
Tudom hogy idegesít és legszívesebben adnál neki 2 nagy pofont de én leülnék beszélni a szülőkkel ha itthon hagyják a gyereket hogy rúgjon üssön később nem csak otthon de már máshol is ütni verni fog
Üsd meg.
Én is 13 vagyok, az öcsém 8. Én bármikor megütöm.
Anyám mindig azt mondja, hogy azért játszik "durván" mert fiú. A fiúk pedig verekednek.
Nem kell verekedni, attól csaj rosszabb lesz.
Először is, ha ilyet csinál, ordítsd le a fejét. Úgy, hogy lehetőleg anyádék is hallják. Aztán, ha anyu rohan, hogy mégis mi a fene folyik itt, akkor mondd meg, hogy: Anya szeretnék veled beszélni. Kicsit később előbb lehiggadok.
Utána pedig ha anyukád hajlandó meghallgatni, akkor elmondod, hogy csináljon valamit az öcsivel, mert ez tarthatatlan állapot, nem vagy te se boxzsák, se lábtörlő, és nem érdemelted ki, hogy így bánjon veled. Ha ő adja alá a lovat, akkor öcsi csak a képedbe röhög, és tovább durváskodik, amit te nem szeretnél türni, és megpofozni sem szeretnéd, de az lesz, ha nem állítják le.
Ja, és ha őt jobban szeretik, csak szóljanak, mert akkor te 18 éves korodban elhúzol a nagyvilágba, csak bírják még ki ezt a pár évet, amíg kiskorú vagy.
Normális szülőnél ez elegendő ahhoz, hogy átgondolják a dolgot, és észrevegyem hogy két gyereke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!