Ha egy anyának van egy lánya is és egy fia is, attól meg csinálhat egy olyan napot ahol maximális a lányával van? Vagy ez a fiú szemszögéből rosszul esne?
Figyelt kérdés
2017. dec. 31. 19:32
1/8 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj, az apa meg fiús dolgokat csinál közben a fiával.
2/8 anonim válasza:
Nekem 2 lányom van. Szoktam nagylányos és kislányos napokat is tartani.
3/8 anonim válasza:
Mi ketten mentünk nyaralni anyummal tavaly, tesómnak nem esett rosszul. Tesómmal is szokott közös programokat csinálni, ez így normális. Apa sajnos távol él, de amíg együtt voltak sem törődött sokat velünk.
4/8 anonim válasza:
Csinálhat, de a fiával is csináljon valamit. Esetleg az apuka.
5/8 anonim válasza:
Ha én lennék a fiú nekem rosszul esne, ha velem nem csinálna külön napot. Onnantól kezdve akkor se kell rám gondolnia ha otthon segíteni kell valamit.
6/8 anonim válasza:
Ha lenne egy húgom, és a lányos nap azt jelenti, hogy anya és a húgom az egész napot a ruhaboltban tölti, akkor nem is bánnám, ha kihagynának belőle... XD
Viccen kívül, ez tényleg függ attól is, hogy mit csinálnak. Vannak dolgok, amiket csak az anyuka taníthat meg a lányának, illetve vannak dolgok, amik a fiúra vagy nem tartoznak, vagy csak nyűg lenne neki. És ilyenkor rá kell szánni egy teljes napot a lányra. És szerintem ez a normális. Ha egy 12 éves lány nem tudja, hogy mi történik a testével, kire számítson, ha az anyjára nem tud? :)
7/8 anonim válasza:
Hárman vagyunk testvérek, két lány egy fiú (én vagyok a legkisebb testvér, lány) rendszeresen csináltunk mikor még otthon laktam csajos napokat, el mentünk anyuval meg nővéremmel hármasban vásárolni, bátyámat egyáltalán nem zavarta, sőt neki nem is volt kedve ilyenekre, ő inkább a saját haverjaival szeretett lógni.
8/8 anonim válasza:
Amíg a fiú sincs elhanyagolva (pl van fiús nap) addig nincs ezzel gond szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!