A kérdés lényege, hogy anyukámnak van egy 10 évvel fiatalabb férje, közös gyermekük 8 éves. A férj alkoholfüggőségét mivel lehetne kezelni?
Figyelt kérdés
Több,mint 10 éve vannak együtt,de rég nem értek egymáshoz. A férj alkoholfüggő,én szívesen segítenék rajta,mert tudom jó ember a lelke mélyén. Agresszívra issza magát sajnos... Mit lépjek az ügy érdekében?2017. dec. 28. 22:35
1/4 anonim válasza:
Te semmit. Amíg ő nem akar változtatni... Erre pedig egyedül anyukádnak van esélye, hogy rávegye.
2/4 anonim válasza:
Beszélj a férfival, lehetőleg olyankor, amikor tiszta a feje. Az alkoholizmus betegség és orvosi kezelés kellene neki. Ha nem hajlandó változtatni az ivási szokásain semmiképp, akkor sajnos a 8 éves gyerek érdekében anyukádnak kellene (le)lépnie. Hogy ne ilyen körülmények között nőjjön fel.
3/4 anonim válasza:
Hát, ha még agresszív is, akkor mindegy, csak balesetnek tűnjön. Attól meggyógyul.
4/4 anonim válasza:
Nem lehet semmivel,sem kezelni,amíg úgy nem dönt,hogy mérsékeli a fogyasztását.Az, hogy abbahagyja csak egy szép álom sajnos.A napi feszkót oldani kell,ki sporttal,ki drogokkal, és a legkönnyebb útnak az alkohol tűnik.Pedig szerintem mindenki tudja,hogy milyen veszélyei vannak nemcsak az egyénre de a családjára nézve is.Nem tagadom,én is
szoktam iszogatni.Van olyan,hogy többször is egy héten.Az agresszívra ivást azonban elkerülöm.Aki meg rendesen dolgozik az nm is tudja megengedni magának,a mindennapos betankolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!