Normális ennyire jóban lenni a férj volt feleségével?
A lányomról van szó, már jópár éve hozzáment egy elvált férfihez, akinek volt már egy gyereke, és azóta közös kislányuk is született. Eleinte féltettem is, hogy majd ott áskálódik a volt nej, viszi a gyerektartást, meg nem hagyja őket élni, stb..., de szerencsére nem így lett. Ami furcsa, hogy a lányom már kb úgy emlegeti a Mónit (exfeleség), mintha legalábbis barátnők lennének. Ilyenek voltak pl., hogy a Móni adott nekik gyerecuccot, főként ruhákat, amiket a vejem lánya már kinőtt, telefonálnak egymásnak, hogy elhozza a másik a gyerekét a suliból/oviból, meg pl. most menne a lányom a vejemmel egy wellness-hétvégére, kérdezem, hogy vigyázzak-e a kisunokámra, azt mondja nem kell, a Móninál alszanak a gyerekek... ez csak nekem fura, hogy a mostani feleség meg az exfeleség ilyen jóban vannak? Meg a gyerekekre is mondják, hogy testvérek... nem féltesók vagy ilyesmi, csak így simán, hogy hát testvérek. Olyan is volt, hogy az unokámat megbüntette az exfeleség, erre a lányom csak legyintett, hogy “nyilván okkal”. De közben meg pl segít neki a leckében, meg a lányom is a vejem lányával úgy viselkedik, mintha a sajátja lenne. Mintha két anyja lenne mindkét gyereknek, vagy nem tudom.
Igazából nem aggódom, meg nem belepofázni akarok, csak nekem olyan furcsa ez a helyzet, és elfondolkoztam rajta. Nekem már kicsit olyannak tűnik, mintha valami kommunában élnének, persze nem szó szerint, de a gyerekek “megosztásával” kapcsolatosan igen. Van ilyen másoknál is?
Szerencsés hogy pozitív a kapcsolatuk.
Én a párom volt pasijával vagyok így, eleinte volt bennem egy kis féltékenység amíg nem ismertem a srácot, aztán az egyik legjobb haverom lett. Ez ember és inteligencia függő, ha mindketten lezárták a kapcsolatot és az ex tiszteletben tartja az újat akkor simán van ilyen.
Egyáltalán nem normális.
Egész nap agyba-főbe kellene verniük egymást.
A gyerekeket, meg félóránként.
:)
Egy-két jobb egyenes neked is kijárna, hogy ne áskálódjál ellenük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!