Hogy viselkednétek, ha a bátyátok és a barátotok utálnák egymást?
Figyelt kérdés
Osztálytársak, szóval nem tudják elkerűlni egymást. Mindig is versengtek, rivalizáltak egymással. Ti, hogy viselnétek ezt? Mit tennétek?2021. okt. 24. 16:46
1/17 anonim válasza:
Eleve nem jöttem volna össze a bátyám ellenségével, az utált osztálytársával, szóval fogalmam sincs mit csinálnék ebben a helyzetben, mert kizárt hogy ilyen helyzetbe hozzam magam.
2/17 anonim válasza:
Míg nem verik egymást addig nem avatkoznék bele.
3/17 anonim válasza:
Reménykednék hogy mindkettő túllép a gyermeteg hozzáállásán.
4/17 anonim válasza:
Megmondanám nekik, hogy ez gáz, és reménykednék, hogy túllépnek ezen a gyerekes hozzáálláson.
5/17 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen lány osztálytársam általános iskolában. Ma már úgy látom, hogy a szüleink hibája volt, hogy rivalizáltunk egymással.
38/N
6/17 anonim válasza:
Tehát a bátyád ellensége indított be?
7/17 anonim válasza:
Szerintem, hagyd, hogy összejöjjenek, veled csak azért kavar, mert a bátyàdat nem merte randira hívni
8/17 anonim válasza:
Vigyázz, mert ebből még olyan tragédia lehet, mint a Rómeó és Júliában vagy a Trisztán és Izoldában.
9/17 anonim válasza:
Nem provokálnám a bátyámat azzal, hogy feltűnően bújok a suliban a barátommal, és nem hoznám őket olyan helyzetbe, hogy sulin kívül is együtt kelljen lenniük. (Pluszban ha bármi okot látnék rá, elgondolkoznék, hogy a srác nem azért jött-e össze velem véletlenül, mert ütni akar a bátyámon... nem mondom, hogy ez a helyzet, csak hogy ismeretlenként megfordul a fejemben a lehetőség.)
10/17 anonim válasza:
off Nem unjátok már? NYilván nem azért jött össze vele mert rosszban van a bátyjával , hanem talán tetszik neki, hm?
Amúgy kerüljék egymást ennyit tudsz tenni. Amikor együtt kll lenni akkor meg tűrjék el egymást addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!