A szüleink elutaztak 2 napra. Anyám rajtam ugrál telefonon, hogy mosogassak a testvérem után, mert szegényke nem tud. Ami igaz is, nem tud. Felnőtt létére egy mosást se elindítani. Anyám mindig mos, főz rá, takarít.
Velem ordít az anyám telefonon, hogy ugye mindent megcsináltam? Elmosogattam? Stb.
Hát nem, csak a saját tányérjaimat. Most én vagyok a szófogadatlan lány, vagy igazam van?
#18, te is egy femi pitsa vagy? Miért lenne a nők kihasználása hogy 2 nap alatt elmos két rohadt tányért szegény elnyomott tinilány? Leesik a szépen lakkozott műkörme ettől a hatalmas fizikai megterheléstől? Ez a sztori nem a nők kihasználásáról vagy elnyomásáról szól! Nem! Ez a testvérek egymással való kapcsolatáról! Tudod? Normális esetben, ha két egymással normális viszonyban lévő testvérről beszélnénk, ez a kérdés fel sem kellene, hogy merüljön!
okt. 8. 10:04
22/37 anonim válasza:
Kedves Micimackó!
A fiúcska miért nem tudja elmosni a tányérokat? Nemhogy a lányét, még a sajátját se. Azért, mert nem tudja őket megemelni, annyira gyenge. Életképtelen.
okt. 8. 12:02
23/37 Micimacko67 válasza:
#22, ó igen...csakis ez lehet a probléma fő oka! De csócsáljuk még ezt a sztorit nyugodtan tovább! Mert ugye elvileg a kérdező lányka szülei tegnap hazaértek! A kérdező elmondása szerint szembesültek a hegyekben álló mosatlan edényhalmazzal! Azért szegény túlhajszolt lányka csak beszámolhatott volna itt este, hogy akkor mégis mi történt a szülők hazaérkezése után! Ha már így felborzolta itt a kedélyeket!
okt. 8. 12:17
24/37 anonim válasza:
#23 Tipikus példája vagy annak, hogy miért nem kéne mindenkit közel engedni az internethez...
okt. 8. 12:29
25/37 Micimacko67 válasza:
#24, s miért is fogalmaztad meg ezt a sarkos véleményt? Azért talán, mert van aki nem esik hanyatt vagy épp hasra egy egyoldalúan megírt kérdéstől s megmer kérdezni néhány érdekes dolgot? Vagy épp azért mert, lemeri írni a véleményét ezt itteni rengeteg kamu sztorival kapcsolatban? Vagy ha épp nem kamu, akkor meg meri véleményezni ezt a fajta emberi idiotizmust mint amit sokan megjelenítenek? Tudom, hogy cefetül pocsék érzés amikor valaki elé tükröt tartanak,l főleg ha az a tükör görbe is ráadásul! Maradjunk ennél a kérdésnél...Egy normális, mondom normális családban felmerül ez a probléma: Lehet ilyen persze! Akkor ezt nem az adott feleknek kellene maguk között, családi körben megbeszélni? Nem..ez nem megy! Mennyivel jobb ide bedobni és élvezkedni a kapott kommenteken!
okt. 8. 12:51
26/37 Kései Sirató válasza:
Nincs semmilyen érved, így az jutott eszedbe, hogy leírod, hogy családon belül kellett volna megoldani? Ez egy anonim kérdés feltevő oldal. Ide kérdést lehet kiírni. Nem, nem volt családon belüli megoldás, a lusta disznó srác miatt. Amilyen te is vagy.
okt. 8. 13:26
27/37 Micimacko67 válasza:
#26, mert ugye a te érved, miszerint én lusta disznó vagyok, az egy mindent ütő érv! Ugye így gondolod? Nem, kedves barátom! Tévedsz, nem kicsit hanem nagyon! De nem is baj ez! Mert tévedni emberi dolog, de isteni érzés! Minősíted a kérdező testvérét..egyoldalú információk alapján! Minősítesz engem, mert a véleményem (kissé sarkos ugyan) nem egyezik a tiéddel!
okt. 8. 13:35
28/37 Kései Sirató válasza:
Az én érvem az, hogy mindenki a sajátját mosogassa el, senki sem különb, senki sem élvezhet több jogot, mert egyenjogúság van. A nőket nem lehet elnyomni. Neked pedig semmilyen érved sincs.
okt. 8. 14:10
29/37 anonim válasza:
Jól mondja a 28-as.
#27 Te egy nárcisztikus pszichopata lehetsz, aki próbálja elnyomni a nőket. Szerencséd, hogy nem velem találkoztál, mert megtanulnád gyorsan, hogy hol a helyed.
Arra is képtelen vagy, hogy alátámaszd azt, amit írsz.
okt. 8. 14:13
30/37 Micimacko67 válasza:
#28, ez jó...nagyon jó! Mindenki a sajátját...Csak úgy elképzelem ezt egy házasságban...Vasárnapi ebéd után mosogatás! Asszony elmosogatja a saját cuccait, az férjéét meg félre dobálja...Vagy épp a mosásnál apjukom berakja a saját szennyesét, az asszonyét meg félre dobálja...mosson ő magának! Te ezt tényleg komolyan gondolod? Esti szemét levitel...amit asszony dobott ki azt félre dobni, az ember csak a saját szemetét viszi le...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!