Jogos, hogy én dolgozzak a bàtyám után?
Itthon vagyunk a tesómmal (én 17, ő 20)
A szüleink elutaztak 2 napra. Anyám rajtam ugrál telefonon, hogy mosogassak a testvérem után, mert szegényke nem tud. Ami igaz is, nem tud. Felnőtt létére egy mosást se elindítani. Anyám mindig mos, főz rá, takarít.
Velem ordít az anyám telefonon, hogy ugye mindent megcsináltam? Elmosogattam? Stb.
Hát nem, csak a saját tányérjaimat. Most én vagyok a szófogadatlan lány, vagy igazam van?
Az a helyzet, hogy ebben az országban ez nagyonis hihető. Sok családban gondolják azt, hogy a nőnek ki kell szolgálnia a férfit. Pár éve minden családban ez volt a helyzet.
Kérdező!
Egyszerűen ne csináld meg helyette!
#13 akkor mi? Letörik a keze? Béna?
Nem!
Az üres tányérra meg annyit, hogy van elég, legalább 15. Még mindig ott állnak a mosatlanjai, de szarok bele. Ma jönnek haza anyámék.
#15 én nyírom a füvet is itthon, más pasi munka nincs.
De elmondom a testvérem se csinál semmit, azt se tudja hogyan indul a fűkasza🤣🤣🤣🤣
Te milyen férfi munkákat végzel naponta? Felraksz egy polcot minden nap? Vagy kereket cserélsz, mert defektes az autó minden nap? Na ne vicceljünk már!
Elég volt már abból, hogy a nőket kihasználjátok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!