Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, hogy én dolgozzak a...

Jogos, hogy én dolgozzak a bàtyám után?

Figyelt kérdés

Itthon vagyunk a tesómmal (én 17, ő 20)

A szüleink elutaztak 2 napra. Anyám rajtam ugrál telefonon, hogy mosogassak a testvérem után, mert szegényke nem tud. Ami igaz is, nem tud. Felnőtt létére egy mosást se elindítani. Anyám mindig mos, főz rá, takarít.

Velem ordít az anyám telefonon, hogy ugye mindent megcsináltam? Elmosogattam? Stb.

Hát nem, csak a saját tányérjaimat. Most én vagyok a szófogadatlan lány, vagy igazam van?

okt. 6. 14:03
1 2 3 4
 11/37 Micimacko67 ***** válasza:
0%
#10-es, itt és most az egyik fél verzióját olvashattad...ugye így van? Imádom az ilyen "testvéri" vergődéseket! "Meeeer" nehogy már helyette, meg nehogy csak én....
okt. 7. 11:53
 12/37 anonim ***** válasza:
96%

Az a helyzet, hogy ebben az országban ez nagyonis hihető. Sok családban gondolják azt, hogy a nőnek ki kell szolgálnia a férfit. Pár éve minden családban ez volt a helyzet.

Kérdező!

Egyszerűen ne csináld meg helyette!

okt. 7. 15:07
 13/37 Micimacko67 ***** válasza:
0%
#12, aha...ez csakis és csakis kiszolgálás lehet! Hát a nagy faxot! Ne fárasszatok már!
okt. 7. 15:46
 14/37 A kérdező kommentje:

#13 akkor mi? Letörik a keze? Béna?

Nem!

Az üres tányérra meg annyit, hogy van elég, legalább 15. Még mindig ott állnak a mosatlanjai, de szarok bele. Ma jönnek haza anyámék.

okt. 7. 15:52
 15/37 Micimacko67 ***** válasza:
0%
Kérdezö, ha már ilyen kemény vagy...te milyen "férfi" munkát tudnál megcsinálni? Mert ugye egyenjogúság van!
okt. 7. 15:58
 16/37 A kérdező kommentje:

#15 én nyírom a füvet is itthon, más pasi munka nincs.

De elmondom a testvérem se csinál semmit, azt se tudja hogyan indul a fűkasza🤣🤣🤣🤣

okt. 7. 19:36
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
Úristen ez a Micimackó válaszoló de gáz egy hapsi.
okt. 8. 04:19
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Te milyen férfi munkákat végzel naponta? Felraksz egy polcot minden nap? Vagy kereket cserélsz, mert defektes az autó minden nap? Na ne vicceljünk már!

Elég volt már abból, hogy a nőket kihasználjátok!

okt. 8. 08:26
 19/37 Micimacko67 ***** válasza:
0%
Kérdező, megkérdezhetem, hogy te milyen "fűkaszával" szoktál dolgozni? Ez úgy felcsigázta az érdeklődésemet!
okt. 8. 10:00
 20/37 Micimacko67 ***** válasza:
0%
#17, kifejtenéd konkrétan, hogy miben is nyilvánul meg szerinted ez az ún. gázosság?
okt. 8. 10:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!