Jogos, hogy én dolgozzak a bàtyám után?
Itthon vagyunk a tesómmal (én 17, ő 20)
A szüleink elutaztak 2 napra. Anyám rajtam ugrál telefonon, hogy mosogassak a testvérem után, mert szegényke nem tud. Ami igaz is, nem tud. Felnőtt létére egy mosást se elindítani. Anyám mindig mos, főz rá, takarít.
Velem ordít az anyám telefonon, hogy ugye mindent megcsináltam? Elmosogattam? Stb.
Hát nem, csak a saját tányérjaimat. Most én vagyok a szófogadatlan lány, vagy igazam van?
Ha családtagom lennék, akkor feljelentenélek családon belüli erőszakért és gyorsított eljárásban 24 órán belül döntene a bíróság a távoltartásodról. Nem tudnál a közelembe jönni. Ha megtennéd, akkor leültetnének. Ez a gyakorlat az ilyen nőgyűlölő, bántalmazó férfiak ellen, akik nem tekintik egyenjogú állampolgárnak a nőket.
Pszikai terror miatt is megadja a bíróság a távoltartást. Te a nőket rabszolgának nézed.
Fel sem merül benned a munkamegosztás lehetősége.
Hát elárulom, hogy nálunk egyik nap én mosogatok, másik nap a párom. És minden házimunkával ez van. Az autót is mindketten lemossuk, mindig az, aki a soros, nem bonyolult ez.
Vége a kiskirályok idejének, hiszen a nők is dolgoznak, nem szülnek 15 gyermeket, ugyanúgy tanulnak, pénzt keresnek, mint a férfiak.
És neked nem vagyok a drágád, még azt is el tudom rólad képzelni, hogy te senkinek sem vagy a kedvese, mert egy önző, egoista vagy.
A jogrenddel tisztában vagyok jobban, mint te.
Én is úgy látom, hogy te vagy az, akinek fogalma sincs arról, hogy mit jelent a demokrácia, mit jelent az egyenjogúság. A PTK-ról meg végképp nem hallottál, ha kötekszel a hozzáértő válaszolóval.
Remélem, hogy nem családban élsz, ha mégis, akkor őszintén sajnálom a párodat, akit csak kihasználsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!