Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a rossz,...

Tényleg én vagyok a rossz, amiért nem engedem, hogy a demens anyósom "ideiglenesen" beköltözzön hozzánk?

Figyelt kérdés
Jelenleg albérletben él, erős dohányos, volt már pár kisebb tűz is nála. Nem fogadja el a diagnózist. A tulaj szeptember 30-ig adott neki határidőt a kiköltözésre. Most a párom családja a fejébe vette, hogy mivel úgyis csak mi élünk kertes házban, költözzön hozzánk. Ezt így hét elején nyögték be, hogy hétvégén költözik. Én megmondtam, hogy szó sem lehet róla. Azóta én vagyok az elsőszámú közellenség, amiért ilyen kegyetlen vagyok egy beteg emberrel/ nem tisztelem a csaladot/ rossz ember vagyok...
szept. 26. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:

68 as vagyok koszonom a hozzaszolasodat.

remeljuk az anyos nincs szegeny kerdezo nyakan.

okt. 3. 11:17
 72/80 anonim ***** válasza:
Én azt gyanítom, hogy sajnos ott van a nyakán. Azért sem szokott már reagálni a válaszokra, mivel egész nap Anyóssal van elfoglalva.
okt. 3. 12:11
 73/80 A kérdező kommentje:

Nem, nem került hozzánk, de így is sok dolgot el kell intéznünk. Hétvégén elmentünk hozzá. A nála uralkodó állapotok leírhatatlanok. Még a kilincs is ki van kenve 💩-al.

Mentőt hivtunk. Most zártosztályon van. Fizikailag nincs semmi baja egy kis kiszáradást leszámítva, de szellemileg katasztrófa.

Most persze mi vagyunk a Föld legszemetebb emberei amiért kórházba juttattuk, de ez már tényleg nem az a szint amit otthon kontrollálni lehetne.

A tulaj szerintem teljesen érthetően ki fog akadni, mert itt nem csak egy kis tisztasági festés kell majd, hanem teljes fertőtlenítés, egyes helyeken a vakolatot is le kell verni stb. Ezt nem fogja 2 havi kaucióból kifizetni, pénze viszont nincs anyósomnak.

okt. 3. 17:02
 74/80 anonim ***** válasza:

Ez elég durván hangzik. Aki háborog, az szépen vegye a fáradtságot és takarítsa ki az albérletet, majd a kórházból költöztesse oda magához.

Amúgy mit tanácsolnak az orvosok? Meddig lesz bent kb, illetve hogyan tovább?

okt. 3. 17:09
 75/80 anonim ***** válasza:
Ja és még egy kérdés: a holmiját hová vittétek? Mert amennyiben hozzátok...
okt. 3. 17:10
 76/80 A kérdező kommentje:

Nem volt olyan holmija, amit elhoztunk volna, kuka minden, szerintem a tulaj bútorai is. Az iratait se találtuk, annyi mázli volt, hogy a gyámhivatali papirok között mindnek meg volt nálunk a fénymásolata.

Orvos annyit mondott, hogy 2 hónapot biztos bent fog tölteni, próbálnak valami gyógyszeres kezelést beállítani neki, de most még le kell nyugtatózniuk, mert bent sem viselkedik éppen a helyzethez illően, agresszív.

okt. 3. 17:38
 77/80 anonim ***** válasza:
100%
orulok kerdezo hogy megusztatok es nem kerult hozzatok. en ugyan nem Mo on elek de gondolom ha nincs hova mennie akkor vagy bent tartjak a zart osztalyon vagy valami elfekvobe teszik. mindegy a lenyeg hogy nincs nalatok!
okt. 7. 10:00
 78/80 anonim ***** válasza:
100%
Én is örülök, hogy nem került hozzátok és köszi, hogy megírtad a fejleményeket!
okt. 7. 10:31
 79/80 anonim ***** válasza:
100%
A drága sipákoló rokonaid fogadhatják nyugodtan örökbe, ha ők lepasszolták hozzátok a ti megkérdezésetek nélkül egy demens embert. Az ő állapotában a lehető legjobb történt hogy egy otthonba került.
okt. 21. 19:04
 80/80 anonim ***** válasza:

"A párom rám bízza a döntést, mert azt alapból megmondta, hogy neki nincs ideje ápolni és felügyelni rá. Tényleg sokat dolgozik, mert én még a gyerekekkel vagyok itthon, a kicsi auti, gyesen vagyok vele."

Azért korrekt ember a párod, hogy lusta az anyját ápolni, ezért ápolja őt a felesége. Én egy ilyen után a váláson is elgondolkodnék. Ha autista a gyereked akkor demensnek semmi keresnivalója nálatok. A drága rokonok menjenek a p.csába.

okt. 21. 19:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!