Tényleg én vagyok a rossz, amiért nem engedem, hogy a demens anyósom "ideiglenesen" beköltözzön hozzánk?
68 as vagyok koszonom a hozzaszolasodat.
remeljuk az anyos nincs szegeny kerdezo nyakan.
Nem, nem került hozzánk, de így is sok dolgot el kell intéznünk. Hétvégén elmentünk hozzá. A nála uralkodó állapotok leírhatatlanok. Még a kilincs is ki van kenve 💩-al.
Mentőt hivtunk. Most zártosztályon van. Fizikailag nincs semmi baja egy kis kiszáradást leszámítva, de szellemileg katasztrófa.
Most persze mi vagyunk a Föld legszemetebb emberei amiért kórházba juttattuk, de ez már tényleg nem az a szint amit otthon kontrollálni lehetne.
A tulaj szerintem teljesen érthetően ki fog akadni, mert itt nem csak egy kis tisztasági festés kell majd, hanem teljes fertőtlenítés, egyes helyeken a vakolatot is le kell verni stb. Ezt nem fogja 2 havi kaucióból kifizetni, pénze viszont nincs anyósomnak.
Ez elég durván hangzik. Aki háborog, az szépen vegye a fáradtságot és takarítsa ki az albérletet, majd a kórházból költöztesse oda magához.
Amúgy mit tanácsolnak az orvosok? Meddig lesz bent kb, illetve hogyan tovább?
Nem volt olyan holmija, amit elhoztunk volna, kuka minden, szerintem a tulaj bútorai is. Az iratait se találtuk, annyi mázli volt, hogy a gyámhivatali papirok között mindnek meg volt nálunk a fénymásolata.
Orvos annyit mondott, hogy 2 hónapot biztos bent fog tölteni, próbálnak valami gyógyszeres kezelést beállítani neki, de most még le kell nyugtatózniuk, mert bent sem viselkedik éppen a helyzethez illően, agresszív.
"A párom rám bízza a döntést, mert azt alapból megmondta, hogy neki nincs ideje ápolni és felügyelni rá. Tényleg sokat dolgozik, mert én még a gyerekekkel vagyok itthon, a kicsi auti, gyesen vagyok vele."
Azért korrekt ember a párod, hogy lusta az anyját ápolni, ezért ápolja őt a felesége. Én egy ilyen után a váláson is elgondolkodnék. Ha autista a gyereked akkor demensnek semmi keresnivalója nálatok. A drága rokonok menjenek a p.csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!